Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

April 18, 2012

Time bawa kereta ...xnak plak hujan..

sob sob sob....

aku bukannya menyalahkan takdir Allah ye......jgn salah sangka plak..huhuh...ari isnin ari tu 16/4/12..aku bwak moto..balik keje kul 5.30 tu..hujan lebat gile..ditambah lagi dengan guruh dn kilat...takut aku nak balik...ade aku stop kt tepi jalan dlu..ye la, hujan lebat sangat..kalau hujan je aku x kisah...aku boleh redah..tp kalau ade kilat, guruh, sume tu.....haishh.. x brani aku...

so...ari selasa aku bwak la kete...mane tau, hujan lg ke petang tu....and aku mengharapkan hujan, jadi x sia2 la aku bawa kereta....ye2!! ..aku memang x suke g kje bwak kereta....bile dah petang tu, mmg hujan, tp x lebat pun..kilat,guruh sume xde....kalau naik moto pn xde hal punya...buat penat je aku bwak kereta..hahaha

pastu...........................
hari ni ari rabu....now 4.00pm...hujan lebat sgt, ditambah dgn guruh dan kilat bagai....sob sob sob...dah la aku bwak moto ari ni...aku bajek xhujan la...coz smlm pn hujan renyai2 je....kenapa la time aku bwak moto hujan lebat???..cemane nk balik ni??...adoi2...

aku memang x suke sgt bwak kete g keje...melambatkan aku yg dah memang lambat ni..hehehe..so aku prefer kuar naik moto je....tp tu lah, bile hujan2 cenggini...amekkau!!!...sampai kul bpe la ni hujan bnti....x brani nk redah... :(

1 comment:

Azhafizah[フィザ] said...

dugaan macam ni buatkan kita lagi bertambah sabar ^__^

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^