Thanks sebab tekan ini.. :))

April 2, 2012

Fuyoo...| letak jawatan dari Facebook

Contoh Surat Berhenti Kerja

Afiffuddin Bin Mohamad Sukri
Facebook User
28, Lorong Alma Jaya 12,
Taman Alma Jaya,
14000 Bukit Mertajam,
Pulau Pinang.
012-XXXXXXX
alamatemail@yahoo.com
14 Jun 1986

Mark Zuckerberg
CEO/Presiden Facebook
Facebook Inc
1601 S. California Ave
Palo Alto, CA 94304

Mr Mark Zuckerberg:

Tujuan dari surat ini adalah untuk mengumumkan pengunduran diri saya dari Facebook Inc, sebaiknya dua minggu dari tarikh ini.

Ini bukan keputusan yang mudah untuk dibuat, di pihak saya. Dalam 10 tahun terakhir sudah sangat bermanfaat. Saya gembira bekerja untuk anda dan menguruskan pasukan yang sangat berjaya yang didedikasikan untuk produk berkualiti dihasilkan dan dihantar tepat pada masa.

Saya telah menerima kedudukan sebagai Pengurus Besar, Google Inc di Mountain View. Peluang ini memberi saya peluang dan kesempatan untuk berkembang secara profesional dan saya hanya akan berada beberapa batu sahaja dari keluarga saya.

Saya berharap anda dan syarikat semua yang terbaik. Saya berharap kita dapat berkerjasama lagi di masa depan.

Dengan segala hormat,





***************************************************

kebetulan masa tengah nk cri contoh surat berhenti kerja...jumpe lak yg ni...lawak plak aku rasa plus poyo...hahahah...

ye2....aku memang nk benti dah soon.. :)

3 comments:

aReLaN said...

hahahah..ingatkan sapa la yang letak jawatan dari fb tu.aiyoo

MamaEma said...

hehehe..macam-macam orang yang ada

juelee said...

hikhik mmg lawak giler la...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^