Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

April 4, 2012

Luar poyo...tp dalam.....

aku tau...entry kt blog aku ni byk jiwang2 kan...huhhuh....biaselah org x kawin lagi memang cenggini......klau dah kawin lain plak jenis entrynya...huhuuh

walaupn luaran, kononnye aku nampak seperti org yg "tabah"...gile poyo siot...adoi....tp sebenar-benarnye hati aku cepat tersentuh...cepat tertacing....itulah hakikatnya...cewaahhh!!!...kalau dengan kwn2, aku x amik port sgt...klau ade yg aku tacing dgn sikap or kata2 dorang...aku cepat2 ignore kn...mlas nk gaduh2...xbest bile dalam berkawan ni kte gaduh2.....sbbnye aku pna gaduh jugak dgn bff aku....ye la..!! langit x selalunye cerah kn...so, sgt x best okeh gaduh dgn kwn....huhh

aku slalu amik port dlm gduh2 ni bile dgn "kasih syg/bf" je....hal kecik pn boleh wat gaduh!! klau 5 minit sebelum tu kteorang hepi2 a.k.a bahagia..boleh jd 5 minit seterusnye gduh "besar"..mcm tu la lebih kurang...hehhe

aku rasa aku ni seorang yg simple je...x susah pn nk faham aku....ape yg aku x suke tu jgn lah wat...itu je...aku pn jenis yg suke btau ape yg aku x suka,dan ape yg leh wt aku marah...aku suke btau sume ni dlu bfore ssuatu hbungan tu "begin"...

tp kenapa awk mcm susah je nk faham sy....



saje gedik wat tulisan warna warni... hehhee




rindu sebenarnye ni...hemm

4 comments:

wahida said...

ko anak sulung ke nok? sbb perangai ko lebih kurang ngan aku je...nampak mcm tabah, tapi dlm hati, Tuhan je yg tahu...haha...

Reena said...

aah...anak sulung....same la kite kak..hehe

Noor said...

mcm sy gk coz ank sulung hati cpat tsentuh..huhuhu..nmpk garang..tp cpt ksian

Liza Abu Bakar said...

tak pe sekali-sekala mengarut asal tak kacau orang. warna-warni utk ceriakan hati ok je.

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^