Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

April 13, 2012

I'm WAITING for u.....KONVOKESYEN PSIS KE-7

click utk tumbesaran maksima :)



see the pic first...heheh..


****************************

setelah setahun tamat belajar.....inilah hari yg aku tunggu2 selama ni...my diploma konvokesyen...sangat excited aku rasa...huhuh....baru pagi tadi aku dapat masuk ke laman web poli tercinta ku... ^_^

cube u alls tengok tarikh dan masa raptai tu....
we alls kena hadir pada jam 7.45 PAGI......wow!! dari rumah nk ke Sabak Bernam..amik masa hampir 2 jam naik kereta..so maksudnya..kul 5PAGI aku dah gerak da dr rumah...ok...!!!! drive ALONE ye.....adoi....boleh ke ni....klau bawak adik mcm xsyok je...heheheh...alahhh...lambat lagi... :)

dan bayarannya...



click utk tumbesaran maksima


sapelah yg x nak pergi konvo tanpa sebab kn??....


cant wait...

bubye..

2 comments:

Riny said...

happy graduation day....dekat la dgn kg riny kat sabak bernam tu..nnt balek singgah ye..hehehe

nurzulika mohammad zamri said...

:))

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^