Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

November 9, 2011

isteri tak cemburu....???? .....hebat!!!

HOT CHAT pagi tad......aku memang suke share hot chat kt blog ni..huhu...

ade satu panggilan hangit ni, fara yg wat..seorang suami nk kenakan isteri die...sbbnye, isteri die jnis x cemburu...

kisahnye..pernah sekali suami die nk "test" cemburu wife die..die pn bawaklah seorang pmpuan ni, nk tengok ape perasaan wife die...boleh plak die ckp..wife wat bodo je....x kisah langsung...

then tadi farra, "try" "test" die....kononnye, si fara atau nama samaran hangit die "Herire"...die ckp kt wife td, kakak "herire" xde, n kemungkinan tengah kuar dgn husband wife td....

wife tu selamba cakap..

"die cari pnyakit, die sndri la selesaikan", dgn nada x bersalah..uhuuh...

"kalau die ckp die g kje, maknye die kje la"...

"sy malas nk msuk cmpur"..

kalau aku cite msti korang x bape faham..tp lebih kurang cenggini la citenye..hhuuh....berdasarkan suara wife yg kena panggilan hangit tadi, rase mcm die x kisah je....marah pun idak!! cool saja.......

ok ,sekian ..lunch time..

adakah die jeles dalam hati?? or memang da xde jeles dgn suami die???..musykil plak aku rase...hihih

kalau pmpuan x jeles itu "pelik" tp kalau lelaki x jeles itu perkara biase kot...betul ke????

3 comments:

KhaiRin said...

pd sy dia bkn jeles tp dia sentiasa bersangka baik dgn suaminya...

Reena said...

ha?? itu yg tepat ....susahnye nk wat mcm tu ek..hihiih

aimie amalina said...

hehehe
ke dia dah tahu laki dia tu suke uji die,
tu die wat dek jek
hehehhee

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^