Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

June 8, 2012

"bercantik" ikut kemampuan

setiap pmpuan nk cantik...pelik la plak klau ade cakap nk buruk2, nk selekeh2.... sgt pelik okeh..hhuhuh...org selalu ckp...nak cantik kena rajin..mcm2 org ckp...errg!!! pembukaan entry x bape best la plak..straight to the point la....

aku sebolehnya nk pakai produk Estee Lauder atau pn Mary Kay...ahakss!! tp apakan daya..klu beli produk2 cenggitu habislah gaji aku sebulan..sobsobs.. asalkan ade cleanser, cream, toner, and sbgnye lah (byk plak klu nk statekan) itu dah cukup oke bg aku...


aku ni rajin sgt tu xde la..mlas sgt pn x...at least 2 layer jugak la aku tepekkan kt muka aku ni setiap hari.. atleast ok..hehehhe....sebenarnye aku nk cite..aku baru cuba produk Alaisyah ni... salah satu sebabnye ialah sbb murah..hahaha... 3 in 1 lagi tu..so, aku sngatlah sukaaaaaa... murah!!! tengok dlu pic die..


harga yg aku beli RM 14.90 ")





see!! mane aku x happy..dah la murah... dn mengikut kemahuan aku..hehheh...skrub aku skrg ni aku x ingt la jenama ape...tu pn aku tgk kwn aku beli, then aku beli la mcm die jugak...hehe... pencuci muke plak aku guna Safi je sebelum ni..tp kn org ckp..pncuci muka ni x kisah jenama ape pn, janji pencuci muka.. hhuhuhu

yg krim tu.. da ade sekali dlm set tu..so,pkai je la kan..aku sebenarnye x suke pakai cream..rimas..hahahhaha..... pelembab, n toner aku guna safi punya...tp BB Cream guna Alaisyah jugak.. see!! bercampur kan... dont worry..aku da biasa cmpur2 jenama produk ni....hihih..so far, aku selesa je pakai sume ni..tp scrub alaisyah ni aku x try lg...coz scrub lg masih ade...

bedak sejuk still setia guna Bedak Sejuk Gamat tu... :) ...bedak kompek plak aku masih setia dr dlu guna Miami..mmg selesa dgn jiwa dn ragaku..hahha..aku bukan x mmpu beli nk yg lebih mahal .. tp aku ni byk hutang... so, terpakse la aku bajet kan sume perbelanjaan aku... dr dulu aku pegang prinsip..

BIAR MURAH, JANJI ADA DAN BARU..




sekian.

2 comments:

nur anis said...

kalau sesuai dengan kulit, tak kisah walau berapa harganya...:)

MamaEma said...

tak kisahlah mahal atau murah..selagi termampu dan sesuai dgn kulit..pakai saja campur pun tak apa..akak pun pk bedak kotak biru tu..

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^