Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

June 13, 2012

SMS & Call sy waktu pejabat je

semenjak xde pakwe ni..memang henpon merata letaknya..huhuuh...bolehhh mukadimah cenggini????????hahahhahaha

I admit, ssh org nk msg or call aku... nak2 time sabtu ahad... aku jenis henpon letak dlm bilik je..pastu aku kuar tgk tv kt luar..kdg2 tu..g kedai mane bwak henpon... lepas balik kje plak, henpon kdg2 tinggal dlm henbeg.. mmg slalu sgt, balas msg org lambat, or x jwb call...senang cite mmg ssh la nk call aku... 

bile time keje mmg henpon sntiasa dgn aku..so, kalau ade msg or call mmg akn jwb on time jugaklah kan... nak je aku ckp kt mmbe2, sms or call aku time ofis je..lpas time ofis... xleh..hahaha..bolehhh mcm tu???????? retis la ko kan.. :p

no mxs aku da sebulan kot x topup... guna line yg bos bg je... jimat punya pasal... asal nk topup je malas..huhhh.... ape2 pn skrg twitter n facebook je...senang..cewahhh!!!!!..itu je pn nk ckp.. sbb tu bile capel, aku rse eh!! peliknye henpon kt tgn sntiasa...heheh..poyooooooo....

sekian..

2 comments:

nur anis said...

kalau saya call orang banyak kali tak dapat-dapat, mesti saya cakap "handphone masuk lubang jamban ke.." haha

Reena said...

klu sy call org pn sy ckp mcm tu..haha.. henpon campak lombong je la..hhehhe

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^