Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

June 5, 2012

2 E-Day dalam 1 hari

Assalamualaikum  ..morning... 

hari ini 15 Rejab....huhuh...bile aku nak taip entry ..aku akan pastikan..kje da siap (even x siap penuh) , kawasan sekeliling kemas dan bersih..baru leh taip entry laju2...hahahhaha.... 4 ari dah x taip kt sini...bz kot..huhuhu...

ari sabtu lepas...bersamaan 2/6/12... aku hadiri 2 kenduri tunang..first,my bff kt poli tunang..huhuhu...so, aku pn g la tunang die...kt tanjong karang ok... bajek nk grak kul 8, boleh la tolong pe yg patut kn... tp...hareemmm!~!!..hahaha.. bangun pn 8 lebih... :p ..aku g berdua dgn adik aku.... same date jugak..kwn skolah aku kahwin... bajek jugak nk g dua2 kenduri..tp, mungkin xde rezeki makan nasi minyak Teha, sobsobsob... tp xpe, aku ttap jeles kau dah kwin..hahahha ..
grak dr umah kul 9 mcm tu..then drive la ke tanjong karang tu... ingt kul 1 tu nak balik dah..tp rase mcm x best la plak..da grak jauh2 then x smpat tgk mmbe tunang..so, aku decide, I hve to lepaskan salah satu..cewahh!!!! ...

layankan dlu, pic tunang kwn aku ni.. Julie... 




aku nmpak matured plak aku rase..hehhe

time discuss n berjumpa bakal keluarga baru..hewhew





kenduri tunang kedua ialah anak kwn mak aku.....yg ni dekat je la..dkat gombak je..knduri die malam..so, lpas magrib tu, kteorg grak 1 family g sane.. 






bes jugak dgr dua2 belah pihak discuss about hntaran sume tu... tp feel nk tunang xde sgt plak dlm diri aku ni... klu ade jodoh nnti..insyaAllah la aku x nak tunang.. nikah terus..!!! ... :))

 balik tu kenduri tu mmg pening glerr okeh..time knduri malam tu pn, aku da lemau dah.. rase berpusing2 je umah org tu..hahahha... balik pn nk dekat kul 12 malam ...balik mandi, tampal koyok trus tdo... sobsobsob..

hari esoknya pn bz gak...1 ari gak penat...nnt2 aku cite ape yg memenatkan aku..hahahha.. kiranya weekend lepas, mmg mcm x cuti la bg aku...  jalan je ....xpelah..at least sumenye best... :))



sekian...

TAHNIAH...










p/s : semua gmbar adalah diambil sndiri oleh penulis..sebarang copy paste, dilarang sma sekali tnpa izin penulis.sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998



5 comments:

diana said...

kenduri tunang yang kedua tu,perempuan tu kecik je...:P

Reena said...

agak la..hehhee..tp die cikgu tu k.diana...

kaklong said...

kenduri oh kenduri....kak long ni every wekend g knduri gak...ahaks//

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

selamat bertunang.musim cuti sekolah memang sgt2 busy dgn kenduri =)

kisah hidup julie said...

aw..malu i..thanks kak update kt blog..huhu

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^