Thanks sebab tekan ini.. :))

June 7, 2012

Review Men In Black 3

morning...

ari ni dah khamis dah.. ohyeahh!! minggu ni memang minggu mlas bangun pagi...slalunya mmg mlas pn, cuma minggu ni tersangat malas... !!! hahaha

ari ahad lepas bersamaan 3/6/12....aku tengok 2 wayang sekaligus... ptutnya aku just temankan adik aku kuar dgn kwn2 die je.pstu at last, kwn2 die x jd plak nk kuar...so aku pergi berdua je la dgn adik aku..fikir punya fikir teruslah drive ke time square.. naik kete best, tp yg x best, bile kena byar parking ...hahahah... kteorg smpai ts dlm kul 11.30am mcm tu la.. terus g kaunter, mula2 beli tiket MIB 3...

cite tu start kul 12, ..lepas beli tu, da out dr que tu kan.. pikir balik mcm dan je nk tgk snow white..pastu aku pun beratur balik beli tiket utk snow white plak..sbb snow white tu start 2.30pm, MIB 3 plak habis dlm kul 1 lebih mcm tu....ini first time okeh tgk 2 wayang dlm sehari... huhuhuh




MIB 3 ni mmg aku da aim dah..huhuhu... yg snow white ni je aku baru tau cite die...review MIB 3 dlu la eh..

klau korg google sinopsis MIB ni..mesti korg dapat agak kn jln cerita die.... aku gelar hero die "black" je la eh..lupe plak name die... khusyuk sgt tgk :p .. kali ni black tu kena pergi ke masa silam...masa silam tu dlm tahun 1969 je pn... die kena bunuh "alien" jahat tu, utk selamatkan masa depan.. .. tp sebenarnye aku konfius skit, sbb tibe2 die bangun suatu pagi tu die berada di 40 tahun akan dtg... yg tu aku agak x bape paham.. 


ohsem gile moto ni... mcm biasa lah org putih slalu wat cite nk gmpak je kn.. ..alien die geli kot.. x smegah langsung..hahahha... ibu2 mengandung kalau x brani tgk jgn tgk ye...cewahh!!!  aku pn geli tgk muke... ade part die kissing dgn girl tu.. die kuarkan lidah die yg pnjang tu..mcm budussss je aku rase..hahaha

aku xleh blah dgn "benda" yg kuar kt tgn die tu... geli sgt ok.. *bg aku la






aku rase cite die more interesting klau tngok 3D...aku tengok yg biasa je...


cite die lawak plus aksi....huhuh... in fact, aku suke tgk "black" tu berlakon.... tp part last die agak sedih..nk tau ape yg sedih..g tengok sendiri..cewahhhh!!!...hahahha..
so, dlm rate 5..aku leh bagi 4.5...hahhahah...

selamat menonton la u alls..

sekian.







*nanti snow white review plak eh

1 comment:

:: Mrs.Eady :: said...

part last nak nangis!!sobsobsob..sedih!

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^