Thanks sebab tekan ini.. :))

January 27, 2011

balak kaya!!

asssalamualaikummm.....
aku xtau knp org suke sgt post kt blog ni...kdg2 bnde kcik pn nk cite..tp tu msalah dorg la kan..kisah plak aku kn...esk balik la aku kerumah ku..rancang nk jejalan dgn mmbe2 yg da lame x jmpe tu..siot je kn...terasa plak dorg klu dorg bca nih..aku hrp jd la kuar tu...tp naik bas la..da lame x kuar dgn dorg...huhuh...kalau la aku ada pkwe yg ada kete..boleh la stiap cuti aku g jln2..almaklumlah aku kn kaki jalan..hahahhaha..skrg aku nk fokus kt lelaki yg ada kete or moto..(cehh mcm dorg suke aku je)...sbb kn..bila kte pk blik...untung la kite klu dpt "balak" mcm ni..ade fucntion la gk....kisah plak org nk ckp kte mata duitan..yg psti time kuar sme2..duit dorg yg kuar..uwaaaa..syoknye hidup..so boys, no money no talks....ni x..duit pn xde...ade hati nk ade awek..!!!!....hahahahhahttp://www.emocutez.com

wajah + duit mmg bukan segalanye...tp,..sblum ape2 pn msti kite tgk 2 bnda nih..hahah..tol x??http://www.emocutez.com

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^