Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

January 21, 2011

ketika cinta bertasbih!!

sedihnyer......hehhe..aku rase aku antara org yg ketinggalan la jugak kn..,,punye la da lame org hboh psal cerita ketika cinta bertasbih....yg aku ni first time tgk cite tu hari ini..serius2ly......uwaaaa..
http://www.emocutez.com
sungguh terharu....berlinangan air mata aku tgk...mcm mne cite tu cube tnjukkan kt org bagaimana percintaan dalam islam...waahhhh..tabik ar org yg create cite tu..byk babak2 tacing dlm cite tu...hero die ensem..pelakon pompuan die pn cntik...
apabila sbuah cinta bersatu walaupn byk dugaan sblum dapat bersatu.

bagaimana seorang suami, snggup tidak menyentuh isterinya kerana kekurangan yg ada dlm diri, dan boleh memudaratkan isterinye...
babak pling syok skli time...heroin tu sujud syukur bile dpt tau org selama ni die syg snggup terima die walaupun die da bergelar janda, even x pernah "bersama" dgn bekas suami....and..lelaki tu pn bersyukur akhirnya die dpt gk beristerikan kekasih die, yg da lame die syg ..betul2 tacing oooo...
jdoh itu ade dimana-mana..walau mcm mne keadaan skli pun, klu da ditakdirkan die jdoh kite..insyaAllah die pasti dtg kpd kite..
tp sebelum itu, cintai dulu..
Tuhanmu, Rasulmu, Keluargamu..
InsyaAllah..lepas tu..kite akan jumpe org yg mencintai kita .....http://www.emocutez.com

Andainye tiada cinta untuk kite di dunia ...cukuplah Allah yg mencintai kite..yg cintaNya tiada tolak bandingnya...subhanallah..



ni la pelakon die...korg da tau kot an..!!huhuuh

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^