Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

June 6, 2011

Paintball atau PERANG???


assalamualaikum..
semalam aku n kawan2 skolah menengah dulu g together2 bermain paintball...huhuhu..bes giler.
this is my first time main p'mainan ni..butiran2 adlah sperti berikut.. heheh

Time : 6.00pm until 9.00pm
Venue : Selayang Mall
Price : 200 pellet =RM36 (student price)

ni la gayanya lepas korang pakai..hehe

untuk pengetahuan korang sume, kalau xde student card, 200 pellet = RM60..and acctually, mask n bju tu kena sewa tau...tp aku pn xtau knp, abg tu x charge pn kteorang..hehe
paintball ni indoor tau, die terletak kt parking lot mall tu...so agak panas ye di situ.
da lame kteorang plan nk main ni,lastly semalam seramai 11 orang kwn2 skolah dulu yg dpt hadirkan diri....5 lelaki, 6 perempuan...walaupun xla 1 kelas g, tp ia tetap gempak..main 11 orang pn da kecoh2, xtau la mcm mne kalau 1 kelas join..huhu



ni gegurl yg hadir

mane idaknye, sumenye first time nk try....agak "batak" ye di situ..hahahhaha..
first time main aku da rse cuak, bile kena tembak sakit woooo...die bg bju protect dada nk muke jer...yg lain, korang pndai2 sndri la..agak skit la jugak kan..haishh..honestly aku ckp,aku cuak dol....

lelaki tu name die helmi, die sorang je pna main pntball ni...so kirenye, die bajek2 ajar kteorang dulu la before nak main..hehe...yg siotnye, kteorang sume ade kena tmbak dgn die..haishh...

bape langkah je aku mara ke depan, sbb first round tu aku da kna tmbak, bile da rse sakit kena tmbak tu...trus aku x brani nk mara ke depan...

jgn risau........abang ni akan ajar korang mcm mne nak guna senapang tu,.hihih

dan aku terfikir, mcm mane kalau ditakdirkan suatu hari nnti aku terpaksa g perang, mane la tau kan...mase depan kte xdpt agak...beranikah aku nk tmbak musuh, n siap sedia utk menghadapi tembakan...dan tembakan tu bukannye tembakan pellet, tp tembakan dr peluru hidup...sekali kena, mencurah2 darah keluar...berani ke aku???
mcm mane kanak2 di palestin, yg sentiasa bersiap sedia dgn senjata...da siap sedia utk mati pada bila2 masa...jauhnye beza dorang dgn aku....

paintball semalam menunjukkan aku sangat pengecut....hemmm...
...........................................................

ok, ttup cite betapa pengecutnye aku....
alhamdulillah, aku hepi sgt semalam...thanks mira, ila, aimi, jun, helmi, hilman, nasir, jamal, bob...kepada kwn2 yg xdpt join, lepas ni plan kite g main futsal plak ok...

ok...jom kite tembak...heheh

3 comments:

atiqahsuffri said...

ok as touching nama aku tak da :( even aku pegi pon majokkk !!

Amirah Syafiqah said...

:)

Reena said...

ok iqa..aku lupe..uwaaa..ingt sume name da ade..hihi.sorry2..

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^