Thanks sebab tekan ini.. :))

September 24, 2012

Hampir sebulan tiada entry

assalamualaikum..

apa khabar??? ...ade org stalk aku ke??..hahahha kalau tgk last entry pn dekat sbulan yg lepas...see!! dah lama x wat entry...kadang log in just blogwalking jer....that's all..stiap kali rase nak menaip, tangguh2 kan,, lastnye no entry begin..ekekekke

kpd yg mungkin stalk blog aku or fb aku *perasannn* skrg ni mmg dah jarang update status kt fb, blog pn jarang update ...yg rajin update hanye twitter je....everyday..ahahah.... I'm just living in simple life...pegi keje, balik kje, weekend kalau poket tebal baru kuar ...tu pn selalu kuar dgn adik bradek jer ..

honestly aku rse the way I'm thinking rite now, getting different from bfore...mybe faktor umur barangkali ...next wednesday is my bufday yg ke 22... I'm getting 23 soon..hohohoo...tp masih ade org yg mengganggap I'm too young ...did u know, myfren yg sebaya da ada 2 anak...da jadi bini orang...da jadi bapak org ...too young too?????? ..ahhaha...
ari tu aku ade interview for PA/secretary job..swasta la tapi...die tnye umur aku...aku ckp la.. I'm 22 ...die boleh ..huhh?? u 22??? ...u'r too young....adoi.... actually aku dapat job PA tu..job yg mcm aku idamkan dan inginkan...tp ...ade faktor lain yg buat aku xleh nk grab chance tu ....mybe belum rezeki aku lg..

aku masih kekal kt kje yg skrg ni ..biarlah kje aku x berbangunan besar, biarlah kje aku x perlu berpakaian cantik2,biarlah ofis aku hnya sekangkang kera je...ahahha...asalkan tiap bulan aku dpt rezeki yg halal itu dah ckup...

mungkin ade yg memperlekehkan kerja aku skrg ...I know it..dlm x sedar, ade org memperlekehkan pekerjaan aku......sokey.... lain org lain untung dia.....itulah yg aku pegang sekarang ni... skrg bg aku senang je..sesiapa yg buat aku sedih, geram or menyirap... I'm just keep myself away from them ....dr aku hipokrit berbaik di depan dia, aku rse ada baiknya aku jauhkan dr dia....... x kisah la sesiapun "dia" tu ...

ade org berlagak, bangga diri, fikir diri dia bagus je sentiasa ......mmg sgt x sesuai dgn jiwa aku ...haihh..nk buat mcm mane kan..manusia ni mcm2 ragam ....kalau kte x boleh sukakan semua orang, jgn marah kalau ade org x suka kte ...fair n square kan ..

tu je la kot buat masa ini..next time, rajin taip ,rajin fikir ...ade la entry nnt...utk tatapan semua, ni pic terbaru sy time beraya ari tu ...kira baru jugak la tu...hehhe



sekian..

1 comment:

kisah hidup julie said...

hepi tua buat akak...hahaha...org terawal wish..bley dak??

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^