Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

January 27, 2011

balak kaya!!

asssalamualaikummm.....
aku xtau knp org suke sgt post kt blog ni...kdg2 bnde kcik pn nk cite..tp tu msalah dorg la kan..kisah plak aku kn...esk balik la aku kerumah ku..rancang nk jejalan dgn mmbe2 yg da lame x jmpe tu..siot je kn...terasa plak dorg klu dorg bca nih..aku hrp jd la kuar tu...tp naik bas la..da lame x kuar dgn dorg...huhuh...kalau la aku ada pkwe yg ada kete..boleh la stiap cuti aku g jln2..almaklumlah aku kn kaki jalan..hahahhaha..skrg aku nk fokus kt lelaki yg ada kete or moto..(cehh mcm dorg suke aku je)...sbb kn..bila kte pk blik...untung la kite klu dpt "balak" mcm ni..ade fucntion la gk....kisah plak org nk ckp kte mata duitan..yg psti time kuar sme2..duit dorg yg kuar..uwaaaa..syoknye hidup..so boys, no money no talks....ni x..duit pn xde...ade hati nk ade awek..!!!!....hahahahhahttp://www.emocutez.com

wajah + duit mmg bukan segalanye...tp,..sblum ape2 pn msti kite tgk 2 bnda nih..hahah..tol x??http://www.emocutez.com

January 21, 2011

ketika cinta bertasbih!!

sedihnyer......hehhe..aku rase aku antara org yg ketinggalan la jugak kn..,,punye la da lame org hboh psal cerita ketika cinta bertasbih....yg aku ni first time tgk cite tu hari ini..serius2ly......uwaaaa..
http://www.emocutez.com
sungguh terharu....berlinangan air mata aku tgk...mcm mne cite tu cube tnjukkan kt org bagaimana percintaan dalam islam...waahhhh..tabik ar org yg create cite tu..byk babak2 tacing dlm cite tu...hero die ensem..pelakon pompuan die pn cntik...
apabila sbuah cinta bersatu walaupn byk dugaan sblum dapat bersatu.

bagaimana seorang suami, snggup tidak menyentuh isterinya kerana kekurangan yg ada dlm diri, dan boleh memudaratkan isterinye...
babak pling syok skli time...heroin tu sujud syukur bile dpt tau org selama ni die syg snggup terima die walaupun die da bergelar janda, even x pernah "bersama" dgn bekas suami....and..lelaki tu pn bersyukur akhirnya die dpt gk beristerikan kekasih die, yg da lame die syg ..betul2 tacing oooo...
jdoh itu ade dimana-mana..walau mcm mne keadaan skli pun, klu da ditakdirkan die jdoh kite..insyaAllah die pasti dtg kpd kite..
tp sebelum itu, cintai dulu..
Tuhanmu, Rasulmu, Keluargamu..
InsyaAllah..lepas tu..kite akan jumpe org yg mencintai kita .....http://www.emocutez.com

Andainye tiada cinta untuk kite di dunia ...cukuplah Allah yg mencintai kite..yg cintaNya tiada tolak bandingnya...subhanallah..



ni la pelakon die...korg da tau kot an..!!huhuuh

January 19, 2011

bosan!!

adoiyai...bosannye rase mlm ni...now at kafe..online..
kafe ni da x meriah mcm sem 1 n 2 dlu..knp ea?...hehe..dlu ade gk function trun kafe..atau dgn kta lainnye, aktiviti lain slain makn..hahaha..cuci mta..suke2...rmai plak junior yg hnsem2 kt sni..x upe budak bwh umo..da la tinggi, taf, hnsem .......aaaaa...mngugat keimanan..mcm jd tradisi plak, klu status single msti ade guy yg di "aim" kn..heheh....haahahha...suke la tgk muke die..now die kt blakang aku..."knp awk ensem sgt?".http://www.emocutez.com
.hhaha..leh x tnye soaln mcm ni....


~~kegatalan terserlah mlm ni..~~
http://www.emocutez.com

January 1, 2011

My latihan Industri !!



Assalamualaikum...
...
nk cita psal praktikal plak.....x sangke aku da lepas LI...syok2..
ok...aku Li di sebuah syarikat swasta, yg menjalankan perniagaan import kereta....nma bos I ialah Dato' Muhammad b. Abdul Ghani...di sni..aku dibawah setiausaha beliau iaitu k.nor...die da jd PA Dato' ni selama 5 thun...byk la ilmu n pngalamn bru yg da aku timba time Li kt sni...bes2...ok...disebabkan ni utk my assingment...sy akn cite kn sedikit sebanyak psal tmpat Li sy ni...hehhe...perniaagaan utama cmpany ni ialah import kereta...beside that, dorang juga menjual kereta nasional...ade gk workshop kete n kilang biskut...

Bos sy ni, bukan sje pemilik kepada cmpany die je, before that nme cmpany ni.. DMG Holdings Sdn Bhd...ok..bos sy ni jugak adlah Pengerusi Persatuan Bekas Tentera M'sia (PBTM)...so...die akn bz for both of this....slame Li kt sni..mmg bes...happening n staf2 die pn sporting...sy diberi peluang utk m'cube perkara2 baru...even x pna blaja kt poli..huhuh..

ok..yg pic ni adlah k.nor...sy praktikal bwah die la..

sy juga b'peluang pergi ke majlis yg diadakan di hotel...sebenarnya...sy xpna g hotel..hehe...so...bile first time g tu..rase mcm..kekok la.....slamat la ade blaja protokol2 yg formal time kt poli..hehehe..

Sy...antara org yg beruntung jugak la kn..sy dpat elaun sebanyak RM 400 setiap bulan....mmg bhgie ar time ni..sume nk dibeli....tmbah duit pt lg..huhh..mmg..boros nk ar...kt bwah ni ade la bberapa pic time sy Li ......

time ni kt Hotel Nikko KL..sempena Majlis Perasmian Warisan Pekan Pahang.




Ini ialah staf DMG yg m'jayakan farewell n p'tndingan boling smpena ke "blah" an sy....hehehe...sgt bes time ni...

kek ni time farewell tu..nyam2.




There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^