Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

January 11, 2012

Letih Terhegeh-Hegeh

kakak2....ibu2, mama2.....sory ye....malam ni kisahati nk jiwang jap....hemmm..x baca pn xpe...time kasih..

**********************

kejut plak rasenye bile my gedik fren QINA post kt fb yg ade org pinang die....calon mak die katanya...walhal die dah ade bf....hensem u pkwe die..hihihi.....

sshnye nk wat keputusan kalau perkara mcm tu terjdi kan?? .......
walaupun kami2 ni mmg suke ckp psal nikah, tp hakikatnya ........bersediakah sebenarnya kita ni?? ...eh xyah kita la...aku je!!! kihkihkih....nk libatkan org lain plak ek...huhuh

aku ni ha, sibuk ckp nk kwin tahun ni......mcm awal sgt je kahwin umo 22...huhuh..galaxy tab aku pn x kuar2 lg......

and yg pnting skli...encik b tu blaja lg ha.....letih tau tggu....ntah la..ikhlas ke aku sebenarnye ni??
hemmm.....aku dah mlas dah terhegeh2......malas dah nk ckp syg2, rindu2 bagai ni.....bosan tauk!!!

bosan jugak, ayat copy paste dr lelaki ni......kau ckp la ape pun, one day kau akan lupa apa yg kau ckapkan......so, baik aku xyah dgr kn....rase syg aku terasa KOSONG skrg ni....then, ape guna aku dgn b.....aku glar die b kt sni sbb, kalau gune name lain...aku rse mcm ckp psal org lain plak....sorrylah klau rse anoying...

hemm.....ntah la, aku pn x faham ape masalah aku skrg ni...klau rse perpisahan tu jalan terbaik.. tp tidak bagi aku.....aku lebih rela ditinggalkan, dr meninggalkan.....biar aku rase kau yg salah... pernah ke aku jaga prasaan die????

stiap kali die msg...aku marah....ape masalah aku ni...YA ALLAH.....dulu aku xpna mcm ni....
hemmm...ade jodoh ade la kn, walaupun org slalu ckp....kite kena usaha....tp.......aku letih la berusaha......mcm gam**** je kdg2...

org pndai bercakap......tp failed bile buat.....!!!!



No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^