Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

January 20, 2012

Kisah macam ALLY ISKANDAR 1 dalam 100...ke 1000??

well!! blogger ni pun ade musim2 .....now musim entry psal pernikahan Ally Iskandar ....aku pn terkena "sikit" musim tu..hehhe..dr skolah lg kot...kwan2 aku banyak tol admire die.....aku pun suke gak dengan die..tp xla tahap, "sangat".....ade kwan aku tu, memang beriya la suke kt Ally iskandar ni...

Ke "sweet" an ally ni bertambah2 apabila die nikah baru bercinta...ramai dah tahu kn, dorang ni pun baru je kenal.....baru kenal satu hal, nak2 plak...muke Ally n Farah tu...ade iras2 plak...tu hal kedua, hal ketiga...beza umo dorang jauh kot....36 & 23...Farah Lee tu tue setahun dr aku....hal keempat, farah ni masih belajar....OK STOP!!...sume yg aku cakap ni adalah perkahwinan impian aku sebenarnye....hehhehe...

aku impikan dapat jadi mcm Farah.....muda, berkhwin dgn lelaki yg org ckp "perfect", yes I know nobody prfect...tp Ally adalah ciri2 lelaki yg ramai pmpuan impikan...and, yg menambahkan kejelesan aku ialah....cinta selepas nikah.....

how sweet dorang nih.....mcm ni la aku harapkan...da cukup sume, mampu bertanggungjwab, ape lg....carilah isteri....kan senang....untung Farah, die dah la masih beljar, dapat plak suami yg da memang berkerjaya n boleh terus khwin...walaupun xkenal sgt antara satu sama lain..

susah nk jumpe kisah mcm ni.....lelaki yg sanggup pegang komitmen walaupun baru kenal....memang respek la kt Ally.....die pn dr dulu lg, mane ade sgt gossip2 liar dgn pmpuan....
lelaki skrg ramai yg nak capel, tp bile cakap nikah or kahwin...tergagap kau.......alasannye, duit x cukup lagi...then, xyah la nk cari awek kalau mcm tu.....

kalau capel suci2 x pe....ini mesti ade hug2, pegang2, stim2 bagai.........1 dalam sejuta la kalau capel xde mcm ni....believe me....mampu usung pmpuan ke sana ke mari...tp x mmpu nak menikahi seorang pmpuan....nikah tu murah je pn.......ketepikan dlu soal mjlis beribu riban tu....

pmpuan pn 1 hal gak....mesti kena kwin gah2 gitu, tu yg mintak hntaran 10k above....aku pn klau bleh nk hntaran 10k above...bak kata org stndard la zaman skrg ni....heheh..tp kalau, bakal suami aku nk nikah je dlu, aku ok je ....INSYAALLAH....buat je lah nikah gntung....huhuh

dlm islam yg pnting nikah.....janji sah halal...setel!!!! :))

ok...kau cakap senang la...adoi... :p

ok la...sekian....

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^