Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

January 9, 2012

kenapa sekarang dah x suka baca akhbar??

dulu time praktikal.....salah satu sebab aku x sabar2 nak online adalah krn nak baca berita/akhbar...x kisahlah metro ke , utusan ke , kosmo ke..whatever la kan..yg leh baca time online...

tp sekarang....xde langsung mood nak baca paper online...ape lagi nak beli...
dan...berita pun da jarang sgt tengok...
kenapa ek?????

bile fikir balik....ooohhh ye...berita yang disiarkan "berat sebelah" !!! contohnya, mcm budak2 gadoh...mesti dorang gadoh lebih dari sorang kan??? mane ade orang gadoh sorang2...
and bile dah gadoh...msti lah "orang yg gadoh" tu nak pertahankan diri sndiri kan....

and kalau kite nk m'adili org yg bergduh, msti kena dgr kedua-dua belah pihak kan??? Baru adil kan, kan??...tp kalau dgr 1 pihak je.....x aci la mcm ni...!!!.... ha mcm tu la contohnya....huhuhuh

jd skrg aku dgr berita semasa, dr "orang ke orang" je la.....kalau nk tau lebih lanjut, cari sndiri la.. :))



sekian..

2 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

hehe~ nk dgr brite dlm tv pun kdg2 takde modd. =)

KhaiRin - anies said...

antara beli bli (paper) n free (internet)..ttu ramai pilih yg free kn?

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^