Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

January 10, 2012

Baik x payah COUPLE

sudah jadi lumrah ye bile bercapel tu.....HARUS msg stiap hari??? call stiap hari??? kejut bangun stiap hari????

and memang perlu ek, stiap hujung minggu keluar dating??????
couple mmg mcm ni eh??....cehh, aku tanye mcm x pna capel plak...tp ade org mmg mcm ni kan..
tp kan ekceli...kalau kte tiap hari tgk muke die...and bile sehari x tgk....mmg terasa ooo...

entry sengal di petang hari.....hehehhe...hemm..ntah knp la, xde rse pape la dgn encik b...sygkan hbungan ni, tp "rase" itu mcm xde je....pelik aku, hope evrygthing gonna be OK..labiu b.. :p

4 comments:

Mama Likha said...

erk??? akk tk paham... huhu

pape pun hope reena bersmaa en b kekal bahagia hingga ke pelamin ya... bykkan bsabar kalau ada dugaan, biasalah tu. klu dia jodoh kita, pasti kita akan bsama dgnnnya...


erk.. tah papelah kakak ni kan ;p

~ yus ~ said...

hmm...tak perlu. Jumpa selalu, msg selalu, telefon selalu, lama2 pasti boring..percayalah.

Apa yang penting kepercayaan, InsyaAllah kalau ada jodoh tak kemana. Kapel mapel ni hanya hubungan sementara...

KhaiRin - anies said...

ms kapel..semua nyer harum...da kawen..hilang seme

GincoMerahJambu said...

heee..ade je orang cm2 kak..

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^