Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

January 12, 2012

EGO itu memualkan

assalamualaikum...

dah kul 5 dah...bru nk post smething...bukan ape....xde bnde nak taip dr pagi td...aku just blogwlking je...kadang2 rase mcm makan "gaji buta" plak...datang kje, tp dok mengadap depan pc je....tp nk wat mcm mane..memang xde keje nak wat..huhuuh

ok..cukuplah intro aku tuh...adoi....before tu...sape x telan limau lagi???..maklumlah nak CNY ni, limau tu wajib ade la kan...umah melayu pun nak jugak wajib tu...huhuh...

ok2..tetibe rasenye nk cite psal ego plak nih.....menyirap kan bile berhadapan dengan orang yg ego ni.....errrrrr!!!! rase nak "pang, pang" je die...adoi...tp kalau kita yg ego, mcm mne plak tu???

selalunye..org mesti kata ...ego ni sinonim sgt dengan lelaki......maklumlah kan ego itu HARUS, maruah seorang lelaki la katanya, tu yg memanjang ego tu...bosan je..hihiih

tp..biasanye, kita hanya akan nampak ego orang je, tp keegoan kta....kita x nampak, or mybe wat2 xnampak......pernah x, rase jengkel bile seseorang tu cakap die seorang yang ego...kiranya, die ckp diri die ego la....rase jengkel tak bile dgr "statement" mcm tu???

aku rase mcm annoying plak...bile ade orang mengaku diri die ego.....biasanya, orang cakap kita ego, ni x die sendiri mengaku die ego...adoiyai....apakah ini??!!! hehehhe

ego x, bila kita sengaja x blas msg orang......?? tu ego ke, menggedik ek??..konfius aku..

1 comment:

Chekgu Azrine said...

akak suka limau tuh..tpi takut nak makan banyak2..nanti sakit tekak.. hehehe

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^