Thanks sebab tekan ini.. :))

January 11, 2012

Kerana entry ADAM ADLI

assalamualaikum.....

selamat pagi.....semalam lepas aku wat entry ADAM ADLI HANDSOME tu traffic aku naik mendadak kot.....hemm...honestly , semalam before aku nk taip entry tu....aku fikir banyak kali jugak, perlu x name die diletakkan kt depan tajuk??..byk kali kot aku pk....

tp.....itu je tajuk yg sebenarnye aku nk cite.....bukan nak ulas ape yg dibuat....and secara x langsung jugak...ianya telah jd "popular posts" aku kt sebelah kanan tu....

aku taip blog ni bukanlah nak kjar traffic sgt pun.....menaip utk menenangkan fikiran, dan utk berkongsi...

senang je sebenarnye kalau nk naikkan traffic kan (cehh pyo) ???...letak je tajuk entry yang "gah2"....mesti ramai orang singgah...hehehhe...aku x mcm tu ok...

ok la sekian....utk K.DIANA....thniah !!! mengandung anak kedua ....huhuu

2 comments:

wartamaya said...

Jangan risau .. Tahniah kerana miliki akal dan fikiran yang jernih.

Salam

Mama Ema said...

okeylah tu..sekali sekala..

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^