Thanks sebab tekan ini.. :))

January 10, 2012

NAMA YG SEDAP DIDENGAR

Gedik la kisahati malam ni...hehehhe

well! korang kn ...ade x name2 orang yg korang suke dgr.....x kisahlah lelaki ke pmpuan ke....huhu...ade x ???

kalau pempuan aku suke name ni.. "Ana Melissa"....and aku ade kwn yg memang name die "Ana Melissa"....."Damia" pun aku suke......name anak ibu ape ek nnti??? hahhahah
lelaki pn ade yg suke certain2 name pmpuan kan......ade yg suke pmpuan name ain la, siti la....
and whatever la....

kalau aku ............dari dlu aku memang suke lelaki nama :

1 : Amirul
2 : Amir
3. Adam

mmg dr skolah rendah aku suke name amirul n amir...yg adam tu baru2 lagi...hehhehe..
stiap kali ade lelaki name amirul....msti aku nak toleh or nak tgk orangnye mcm mne....
berdasarkan pengalaman, name amirul ni selalunya ensem......betul xtpu....
lelaki yg aku pna jmpe yg
name die amirul seorang yg hensem..... :)

bukan aku je ckp mcm tu...kwn aku pun ade skong hujah aku ni...cehhh!!! hahahah...
and suke la sebut name amir, amirul.....

nme encik b amir, tp mse mule2 kenal, die suh pnggil shah....so, x merasa nk pnggil amir...
boleh plak mcm tu...klau ubah pnggil amir pn rse lain plak...mcm bukn encik b je....hemm..
tp aku suke name amir bukan sbb encik b ok...dr dlu lg mmg aku suke name tu...

and adam plak....heheh...sbb adam adli kot..hahahha....aku suke pnggil kaum lelaki "adam"....
best plak sebutan tu...adoi....tp sebut adam tau, bukan "edem".....ala2 omputih gitu... :p

cantik name, cantik peribadi....terima kasih.. :))



1 comment:

Yana said...

ade mmbr nma amirul...bole tahan la...not bad...=)

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^