Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

January 9, 2012

DUIT ADE, TP XTAU NAK BELI APE

untung x kalau tajuk entry aku ni terjadi kt korang?????
and aku skli la...untung x??? huhuh..
biasenye kte mengeluh, byk barang nak beli...tp duit plak xde or x cukup...
tp kalau duit dah ade, kita pulak dok pk ape nak beli....uuuu..syoknye mcm tu...kihkihkih

tp kan..bila situasi mcm ni terjadi....
peratus utk membazir tu akan cenderung tinggi...
maklumlah...."poket berkepuk" la katakan, pastu nampak barang best je, trus beli...
walhal, barang yg dibeli tu x penting mane pun...
at last....eh, duit dah abis??? ...tp ape je aku beli???
rugi2....heheheh

aku bukan nk riak...
tp situasi ni bru terjadi pd aku..
bukanlah aku nk ckp aku byk duit ke ape..
cume, emm...aku kan dah kje lebih kurang setengah tahun la gk..
and the end of the year ari tu...
dapatlah bonus...

aku pn fikir2 la semasak-masaknya ape yg nak dibeli..
barang wajib @ keperluan...insyaAllah sume da ade...
tp.......................
ahhhh....nafsu pmpuan ni kan ade 9....
at last nfsu yg ke bape ntah aku penuhi ni...hahahha

aku pn gedik la beli hanfon lg..
tp x de la mahal..
mungkin hnfon korang lg mahal...
ni la "nafsu" aku tu...huhuh


Samsung Corby 2

aku mmg ade 2 no and dua2 skali mmg guna...
yg selalu gune no mxs ...
yg celcom tu..bos aku yg pnya,pakai line, and senang cite utk urusan kje je lah...

aku gune hp ni utk no celcom...
coz no celcom ni slalu gune utk call je..
aku x reti nk touch2 skrin ni...
kang nak taip msg , berjam2 amik mase...huhu
jdnye hp ni akan lebih byk tdo kot.. :))

and xleh bla nye...
aku beli hp yg wane pink...
utk pngetahuan sume...
kisahati adalah seorang pmpuan yg X SUKA PINK@MERAH JAMBU
aku x nafikan PINK tu lawa..
cuma....ntah la...mmg x suke la...
bukan baru x suka...tp mmg da lame dah aku x suka pink.

org kata PINK ni wane pmpuan kan??...
hemm....disebabkan aku ni pmpuan sejati kot , jadinya tempias pink tu tetap akan ade....walaupun aku x suke wane tu...hehhehe

tengoklah tulisan pn gedik ade pink...
kesimpulannye...walaupun aku x suke pink...
pink tu tetap dah lahir dlm diri aku....wahhhh!!! gitu...poyo siot...



sekian... :))








2 comments:

Hawa Ahmady said...

alaa..kita suka pink...huhu..

merpatisejoli45 said...

hye, jmput dtg blog saya. saya dh folow awk. jgn lpe folow saya blik ye. :)

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^