Thanks sebab tekan ini.. :))

December 28, 2010

My love poly... :))

alhamdulillah...lepas setahun aku kje sehabisnye SPM..aku dpt kumpul duit utk smbung blaja...mcm x caye je..aku da kumpul hmpir RM5000 selame setahun aku kje..mcm2 kje aku da try...sume tu pengalamn hdup..akhirnya pd permohonan IPTA kali ke-3 aku dpt tawaran Diploma Sains Kesetiausahaan kt PSIS..yg terletak di Sabak Bernam..n x sangka plak kos aku dpt ni 2 thun jer...so..insyaAllah aku akn tamat sme mcm kwn2 aku yg smbung blaja lebih awl dari aku tu..yeah2...hrap2 aku dpt tmatkn sem ni...dengan banggenya aku....segala perbelanjaan aku kt poli ni adlah menggunakan duit aku sndri...ptptn pn aku gk yg byr nnt so...duit aku jugak la kan...my lptop, yuran, bku2...n sume2 la...sume gune duit aku...mak n ayh ade gk bg duit poket...tp x byk la.just duit poket ...yg aku nk cite ni..aku bngge aku smbung blja gune duit sndiri..hahha...
Yg nk cite kt sni ialah :
Politeknik Sultan Idris Shah..
fes time smpai kt poli ni...fuhh..mmg t'kezut..http://www.emocutez.comknp aku dpt poli yg nun jauh di hutan..hahah...boleh lak mcm tu..mmg hujung bandar la poli aku ni..tp...poli ni ttp cntik di mata aku..now, hmpir 4 sem aku kt sni....ook je...cuma stu la yg aku sgt x berkenan..bengang btol..kt sni xde public transport...gune kete spu jer...aku cuak sbnarnya nk naik kete sapu ni...pelik btol aku..knp la poli x request tuk adekan public transport utk student...siyesly ianya amat menyusahkan student...da la mhal tau dorg charge..ye la...charge ikut kepale sndiri......lebih murah aku g mid(from my house).....x smpai pn RM 10 pergi balik....kt sini prgi blik sg besar tu dorg cas RM14...tu blum kte nk call dorg lg dtg amik..gune duit gk tu...
tp...poli ni nmpak peacefully la dr poli lain...(ye kot)...ade tsik yg leh lepak b'sma2 kwn2..,..ade pntai...hehhe..tu je kot...tu klu characteristic PSIS la..

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^