Thanks sebab tekan ini.. :))

September 9, 2013

dari bujang sampai dah kahwin

uittttttt...

jauh di sudut hati aku ni..aku mmg rindukan diri aku yg dulu..yg suka bukak blog orang, baca ceritera hari2 org..then, aku pun sibuk menceritakan hari2 aku kt blog..dlu..mungkin dlm 1 hari boleh keluarkan smpai 5-6 entry.. tp sekarang mmg x la cerita dia..

dulu blogger yg bujang, skrg dah kahwin...how fast time flies..hikhok..contohnya mcm kak sepet tu, memula baca dlu time dia free hair lagi..pastu die da bertudung pastu skrg dah kahwin plak......masa itu berjalan..hehhe.. aku dr memula buat blog dlu, dah terfikir..kang kalau dah kawin, preparation dr merisik, sampai ke sanding nk cerita kt sini.. leulzzz...walaupn x tau la lagi semua tu bila akan terjadi..hahahahha.

kadang2 bila rajin, aku akan bukak la blog2 kakak yg dlu aku rajin singgah..naluri keinginan nk tahu apa yg jadi pada dorang sekarang membuak2..ecehcehceh...contohnya mcm k.diana..dlu aku bca time dia pregant anak kedua....skrg anak kedua dia tu pn da bulan dah.... huhh

well said.. aku bukan x nak story kt sini selalu...cuma kadang2 tu..aku cuba utk simpan sendiri agar ianya rahsia .. ..eh ape ko ckp ni... -,-"  ..hehheheh...btw, next week classmate time sekolah dlu nak kawen..ohmaiiii... 1 of my dearest friend nk kawen dah..aku plak yg mcm x percaya .. skrg mcm trend plak kn kawen muda ... best sgt rasanya.. lol ..ekekkeke..

ok ..itu je nk merepek.. boiiiii

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^