Thanks sebab tekan ini.. :))

February 25, 2016

Sekian lama - 2016

Assalamualaikum,

setelah sekian lama aku dah tak menaip kat sini ....selalu aku rasa sebab faktor umur dan macam2 dah berubah..dulu, semua benda aku rasa nk cerita kat kawan-kawan...especially mengenai lelaki, rasa macam tak boleh kalau tak cerita ....tapi sekarang dah tak ... tak tau la kenapa..tapi aku dah tak rasa nak cerita,..tunggu orang tu dah betul-betul akan jadi suami aku baru kot aku nak cerita..

Umur aku dah 26 dah weh .... Allah panjangkan umur aku sampai hari ni... a lot things happen...a lot things changed .....and everything make an experience ...

apa yang kau harapkan???? harapan aku semoga aku sentiasa gembira whatever situation happen... kawan-kawan baik aku semua dah kahwin..tipulah kalau tak terasa,...dah tak macam dulu, tapi aku tahu sejauh mana aku pergi, dorang tetap kawan baik aku dunia akhirat ..oh gosh..I'm crying .... aku tak nak terasa "desperate" nak kahwin..kahwin pun bukan perkara remeh...ko kena pilih betul-betul lelaki yang ko nak hidup bersama..bukan untuk sehari dua..untuk sepanjang hayat dan in sha Allah sampai syurga hendaknya ..

tapi the situation is, orang nak ko, tapi ko tak nak...orang yang ko nak belum tentu nak ko ..... ada orang yang dah lama senyap, tiba-tiba datang semula...tapi nak buat macam mana..hati kau dah takde untuk dia ...dan dah tak boleh nak mulakan semula ....Allah gerakkan hati kita untuk seseorang..sama ada memang dia jodoh kita atau sekadar singgah sebentar dalam hidup..tp walau apa pun terjadi aku harap aku kuat untuk elak dr sedih.....

aku percaya setiap orang yang datang dalam hidup aku bukan kebetulan ..ye bukan kebetulan...for the time being Allah gerakkan hati ni untuk seseorang.. I dont know what will happen next ...aku serahkan segalanya pd yg Maha Kuasa.

Sekian,



p/s : kalau awk baca ni,..sy happy tgk awk dgn dia ...jgn tunggu lama2 ..cepat2 kahwin . :) 


No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^