Thanks sebab tekan ini.. :))

July 28, 2017

TAKKAN SELAMANYA SAMA DAN INDAH

Assalamualaikum ...

Tiada satu perkara pun dalam dunia will remain same all the time...walau hubungan tu serapat mana, macam tu juga hubungan kekeluargaan, satu masa lambat atau cepat, pasti akan ada berubah ..so, kau tak boleh expect hubungan kau dgn pasangan pun akan sama sweet, loving sampai bila2 ...thats the truth you have to accept no matter what..

Kalau dah tak nak rasa semua tu, satu benda je kau kena buat, dont involve into all that matters, kau single la sampai bila2...so, takde rasa dispointed dgn pasangan, or rasa down ke kan....dari dulu dan sampai bila2 pun, bila dah get in relationship..those things yg memang kau kena hadap ...gembira, sedih, bengang, marah ..all that kind ...U have to!!!!!!!!!

Cuma...when that things happen, semoga action yg diambil tu dah tak macam dulu.. lebih cool, relax, keep calm, dan teruskan berjalan...hahahhaha..jangan dilayan sangat perasaan tu..dan semoga kesabaran di tahap yang paling tinggi....aminn ...itu je aku harapkan, 

Sekian, bye

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^