Thanks sebab tekan ini.. :))

August 11, 2017

MEMALUKAN .....lol

Assalamualaikum,

Betul la orang cakap posting lama, atau pun status lama ni kalau baca balik rasa nak hempuk je pc ...hahhahha...terasa noob nya kau dulu...all is about feeling, kurang kasih sayang ke engko ni..derrrr....usia mematangkan kita, banyak pulak post lama2 tu ...bila baca balik, berkerut2 rasa dahi ni. alahai-alahai.

sama macam status fb yang kadang2 naik kt "your memory" alahai....apa yg difikirkan masa up status tu ..adoi2...

ok itu je..byee

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^