Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

July 25, 2010

kenangan itu menyedihkan???

besnye klu kte leh ulang balik peristiwa dlm gmbr ni....

kenangan pertama:
11.27pm(25/7/2010): mlm ni tbe2 t'ingt kt kenangan2 yg pernah aku tmpuhi slame 20 thn aku hdp ni...dr zaman sekolah smpai la sekarang...paling aku bersyukur kt skli dlm hdp ni slen dpt fmily..aku bersyukur krn aku ditemukan dgn 4 org sahabat yg tiada gantinya dlm dunia ni. Nurizan, Nor'Aiyah, Liyana dan Rosniza...pejam celik, pejam celik..lebih 10 thn kte berkawan kn..korg sedar x??..hehe..sesungguhnya byk yg kte da lalui, dr kecik sehingga la skrg ni.walau apa pn jd..korg ttp kwn aku smpai ble2..

dr skolah rendah, sekolah agama sampai skolah menengah...kte b'4..kemana2 shj mungkin org da cam kte...cuma ros...berbeza, kte geng b'4..tp ble dgn ros, kteorg jd b'2...pelbagai pahit manis kte da llui b'sme....tp.................kte mmg x same mcm dlu, inilah kehidupan yg kte kena tempuhi..mungkin faktor umur dan komitmen...aku faham..andai dapt mase tu diundur, aku nk kte jd mcm dlu balik..share segala-galanya.lepak sme2, gelak sme2...lepak abc sme2..rindunye dgn sume tu...korg anugerah ke2 terbaik yg Allah bg utk aku..aku syg sgt kt korg..ijan, sasa. yana n ros..aku bleh kehilangan pakwe byk kli, tp aku xleh kehilangan korg walaupn skli...terlampau byk knangan kte bersama...



4 thn b'trut2 kte kelas same...ingt x??

Kenangan ke-2
Mengenali insan bernama Muhammad Nazrin Hakim b. Hj Salbani adalah kenangan yg masih segar dlm ingatan aku wt mse ni..mungkin sbb bru lg ....mcm mne aku nk wt, ble bgn tdo jer tingat kt die.....huhh!!! mmg dugaan utk aku..aku pn xdpt nk describe ape prasaan sbnr aku kt die skrg...aku sndiri x pasti.....die membuatkn aku lebih berhati2 utk berkenalan dgn lelaki, aku fobia ?????????? ............jawapannya YA.....aku fobia dgn ape yg aku da lalui ketika "ketensionan" melanda ...time aku capel dgn die...entah knp, time 2 aku dpt rasekan diri aku begitu teruk...jawapannya mmg 1...sbb die lelaki yg btul2 aku syg ...dlu Nizam juga pernah hadir dlm hdp aku, tp honestly aku syg die jugak.& dgn die jugaklah aku sedia utk tamatkan zaman bujang aku ..tp, da ditakdirkn xde jdoh..bkn salah ina abg...abg yg xdpt bezakan siape ina...walau pernah abg ckp nk jd mcm dlu..jawapannye ina hanya 1...., nak terus kahwin xnk bercinta lg...yup!! kedua2 insan ni mmg pernah bertakhta di hatiku.."abg dan awk"...

Muhammad Nizam b. Desa.....saat family ina da restu, knp abg tinggalkan ina???...thankz sbb abg btul2 hargai ina selame kte bersame..tp, abg juga yg berpaling arah....mmg ina yg mintak ptus, tp abg puncanya...terima ksh, abg mmg pndai jaga perasaan ina selama tempoh tu...abg.....ina sentiase doakan abg bahgie......ina hanya skit hati, ble kte berpisah je...xpernah abg wt ina kecewa sebelum hari itu..terima kasih....

Muhammad Nazrin Hakim...no matter what..awk lah lelaki yang paling sy syg antara lelaki yg pernah sy kenal..sy serius dgn awk..dan saya juga inginkan hbungan yg serius dgn awk...sy hanya nak awak gembira stiap kli awk bersame sy..sy xnk awk wat muke bile jmpe sy.sy nk awk pndang sy ble awk bercakap dgn sy.....sy nak kte berjaya sme2...dlu kn, sy pna terpk I will be ur secretary either at office or at home....now, nothing to say about that..biarlah mase yg mengubati luka sy ni ye....yup!! i'm very2 hurt bcoz of u...stiap kli kenangan msuk dlm fkiran aku ni, rase mcm nk jerit sepuas2 nya...n I want to see u at that time ...ahhhhhh............ade hikmah di sebalik semua ni...

* semua kenangan ni, akan membuatkan aku sedih bile teringatkannya...kdg2 aku tertawa sendiri.....sbb x semuanya kenangan pahit.....ade jugak yg membuatkan aku nk gelak semahu-mahunya.. sy syg korang sume....

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^