Thanks sebab tekan ini.. :))

July 9, 2010

Reverse balik!!


Aku yg setia<3<3 ahaks....!!

* Mase sem 1 & 2~~
aku jd pelajar, kwn, & kekasih kpd seorg lelaki..tension blaja, tnsion ble gdo..haha..itulah aku..xpe aku xksh..sbb 22 tu yg aku nk...melalui khidupan di campus, & cinta campus..pengalaman yg aku pn xtau ape status pgalaman tu..kdg2 hepi sgt, kdg2 mental plak....byk p'kre bru berlaku dlm hdup, prasaan & naluri...huhu..ianya mematangkan aku..p'kre bdoh pn ade la bberapa yg fes time aku pna wt...errr...mmg sengal..ia dugaan bg aku...& aku akn rse malu ble ingt blik p'kre bdoh tu..err...antaranye:

1: aku pna x mkn nasi slame 3 hri b'turut2, sbutir nsi pn x msuk dlm perut aku time tu..x mkn ape2..
2: Betapa byknye air mate aku da kuar..perghh..rugi x tampung...
3: ble aku tnsion aku akn biar diri aku selekeh..(mlu kot ble lelaki pndang)
4:Stiap hri psti aku akn ingt "die" n rindu "die"..trase nk jmpe die time tu gk walau mcm mne keadaan skli pn..then nangis mcm org hilang suami..(bdoh la aku ni).
5:Aku akan mengigil ble teramat rindukn die..(aku pn xtau nk jmpe dktor mne).
6: Ble aku tnsion, jgn sesiapa b'ckp dgn aku..nnti rse nk mrh je....

hemmmmmmm.........fes time dlm hdp aku, jd too bad mcm ni..everyday aku berdoa supaya aku keluar dr semua penyakit ni...Sehingga hari itu..20/5/2010............

*aku lega walau sakit hti ni..saat die ckp "ckuplah sampai sini hubungan kte"..YA ALLAH..die bukn milik aku lg...itu yg aku rse time tu..sungguh...,puas aku istigfar dlm hti..cube kuatkn dri dpn die.

*Aku terfikir mne jnji die? knp ko ckp klu x tunaikn..ape slah aku? klu mrh aku ckp..klu x ske cra aku, trus trang dgn aku......aku terlebih ke?? ckp la...sume tu sbb aku syg ko, ko tau x...teramat syg kn ko..aku pn xnk mcm ni..pna x ko fhm..??aku cube jd yg terbaik utk ko slame ni..ckp la klu ade yg ko x suke, aku bleh ubah.....................................tp skrg aku sdar..x guna aku tnye die sume ni..ini adlah ketentuan ALLAH..x gune aku cube klu ALLAH x izinkan ianya berlaku..aku redha..walau die bukn dgn aku lg..................

*aku blik uma...tnangkn dri, m'hadap ALLAH...mrayu kt die semoga hati ini tenang menerima qada' dr NYA..dlm solat aku berdoa, mungkin bukn skrg jdoh aku dgn die, mungkin akn dtg atau mungkin xde jdoh..aku da kehilangan die...seorg yg amat aku syg........aku redha..cuma 1 yg sllu aku b'doa kt ALLAH..andainya kami b'1 satu hari nnti..satukn kmi dlam keimanan & kesucian..panjangkn ksih syg kmi sehingga ke syurga..izinkan aku jd pendampingnya di akhirat kelak..semoga aku t'cipta dr tulang rusuknya...YA ALLAH...!!!

seterusnya...........

*aku jalani hdup dgn family * kwn2 yg sentiasa m'hiburkn hati aku..LELAKI?? mungkin bukn skrg utk aku fikirkan..bukn xnk diri ni disayangi tp....aku xnk kalau hati ni syg org len, tp cube bg hrapan kt org len..LELAKI?? tunggu la dlu......

*aku selesa dgn hidup yg skrg...walau ade ketika, angin rindu mengetuk pintu hati ni..aku xkan pakse diri utk lupekn die..atau cuba lupekn die..itu je yg aku pk skrg....

* pergi kje kul 9 blik kul 5.30..then tdo...haha...msg aishah, ros n juli sllu...on9 sllu..mkn pe yg terfikir..hahha..jln2 klu boring dok uma..itulah rutin harian aku skrg....dari sini, aku doakan semoga apa jua yg die lakukan berjalan dgn lancar..exam die this sem..jgn nakal2, jaga diri, mkan ikut msa, mak ckp jgn tahan selera mkn, mkn je ble rse nk mkn...tingkatkan lg pointer..baiki kelemahan diri...icau..

*aku bukan sempurna..aku lemah, sbb tu aku perlukan kau utk bimbing aku atasi kelemahan diri ini*
(Doaku utk insan bergelar LELAKI)



No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^