Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

November 9, 2010

macam siot jer...

assalamualaikum..

aku baru abis meeting ni...ptunye nga lunch..tp mmbe sume da kuar..so, dok jela dlm opis ni...ptutnye tadi lg aku nk post siot ni..hehe...kisahnye mcm ni.....emm..aku ade kenal 2 org mamat ni....sorng tu lbih kurang da knal 7 bulan mcm tu la .....yg peliknye aku dgn die ni..stiap ari die call aku..dlu mse kt poli pn same..tp aku x angkat..so die snyap jp..upnye die g luar ngara, wt kje...(bak kata die la)..then spanjang Li ni mmg stiap hri die akn call...xpna miss u...felik x??..tp kteorg just ckp hal2 biase2 jer..xpna plak ckp..syg + rindu or yg seangkatan dgnnye...siyes ni....aku pn xtau ape motif die call aku stiap hri..tnye aku wat pe..sihat x..tnye la aktiviti aku hri2....knp ye awk ????...xtau ke sy ni ade prasaan.....huhh...gedik siot...

kes ke-2 :-
aku knal mmat ni..cra die mcm caring la kn(jgn caye)....then ble aku leh bukak fb die (skli dgn psword)...bpak ai...rmai tol gurl di lyan...so aku tau la kan...ckp die ni x srupe bkin...so aku xkan caye la dgn die..tp ............yg sengalnye...cra die tu mcm kteorg ni capel lak..mcm cpel tu..korang fhm2 je la kn..die ckp jgn tinggalkan die la...tp honestly aku mmg main2 jer...aku tau die pn cm tu.....once broken aku xkan bia ianya broken lg....hahahahah..

nukilan ketika boring..

3 comments:

syada aflaa said...

mcm siot,tp nukilan ketika boring?
aitt? haha!

Reena said...

kuakuakua....time boring bru leh cite..

hawa said...

hahaha,,,mmg siot,,,tp mmg btul2 nukilan ketika boring btul ni,,,hehehe

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^