Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

July 30, 2012

Iftar at Titiwangsa ... Restoran....

assalamualaikum...

semalam bersamaan ari jumaat 27/7/2012 ..aku join Iftar bersama kwn skola...ekceli ini plan klas bff aku yana..pstu die ajak la kteorang skali.... ade bpe byk eh restoran kt titiwangse tu???...name restoran ni Restoran Nelayan, aku x nak jadikan ia tajuk entry, coz nnt bila org "search" google kuar plak entry aku nih..

kt restoran Nelayan ni kte buffet, dkat banner tu die tulis RM 37 seorang klu x slap...tp kteorang byr RM25..xtau la knp..kwn aku sponsor sikit ke cemana ntah.. tp aku rasa aku mkn x smpai RM25 tu so mcm rugi plak...ahahha

ok..now my opinion ...ini adalah pndapat seorang pelanggan je... huhuh...bg aku la kn..mkanan die x pelbagai.... steamboat die pn, biasa2 je la..aku byk mkn steamboat la..sosej, bebola sume...yg aku x puas hatinya ialah...air minum kena amik jauh..means mcm ni..die letak air secawan kt meja ..bila hbis air tu kau kena refill balik kt tmpat air yg die sediakan..nasib la kalau kau dok dkat dgn tmpat air tu....klu dok jauh..hmm, berjalan lah anda amik air..gelas die kecik..so agak2 kalau dahaga mmg sekali teguk je...









habis secawan, then msti kte makan lagi kn..nk teguk air lg kan....so, kt situ aku sgt x puas hati..hmm... kat situ ade sate..tp sate die korang kena tunggu skit la utk dpatkan..n kuantiti sate plak dorang yg amikkan..means..korang xleh amik ikut suka hati...



 

so.......itu sahaja la sedikit sebanyak about my first iftar with schoolmate ...

sekian.

2 comments:

KhaiRin : anies said...

penah dgr tp x penah pegi lg

diana said...

mcm tak best je tempat tu..
ekekek

There was an error in this gadget

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^