Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

July 20, 2012

Ending | Miss Ahjumma dah tamat

cite korea yg sebelum2 ni sibuk aku story kan dah habis...  ari tu Rooftop Prince habis aku x smpat lagi wat review die... kalau rajin nnti aku story kat sini... and semalam Korean Drama Miss Ahjumma pun dah hbis... gigih x gigih aku habiskan 104 episod dia..heheh..

well!! ending Miss Ahjumma ni ok la jugak... aku ingatkan last2 dia akan kwin balik dgn suami die..suami die pn mmg nk sgt kt dia balik...rupanya, bak kata Kang Geum Hwa tu...suami adalah lelaki pertama yg die cintai, tp suami baru die adalah lelaki terakhir yg dia cintai..

tp cite tergantung sikit la... x tgk pn mcm mne Wang Sae Mi tu lastnye..sama ada die kwin or x dgn bekas suami Geum Hwa tu.. then, habis dah... kiranya cite ni hepi ending la... so, lpas ni xdelah nk tunggu kul 10.30pm dah kt One HD tu..hehe...tp aku terlayan cite baru plak yg start kul 9pm...Ghost tajuk die... huhh!!

ok ...selamat bertarawih la  u alls..... beramal la sebanyak-byk2nye seolah2 ini kali terakhir kite menyambut ramadhan ..peringatan utk diri sndiri jugak..

sekian..

3 comments:

nur anis said...

alamak..100 episod..huhu...banyaknya...


p/s : kalau boleh, tak yah letak word vertification ye untuk komen.dari tadi saya masukkan hruf asyik salah je. huhu

diana said...

akak tak tengok pun 3 episod terakhir.jadi tak tau langsung ending nya..tak pe la dia tak kawen balik dengan bekas suami dia tu..akak tak suka bekas suami dia tu.apa yang dia buat dulu lagsung tak boleh nak di maafkan..wang sae mi masuk penjara kan??dia menyerah diri.pagi tadi tengok episod ulangan.tu pun tengok sat je.part dia menyerah diri kat polis.

ghostt pun best jugak.cuma jalan cerita nya slow sikit.akak tengok bila tak de citer ak tengok je..

maam ni citer baru dah la ye?/mintak2 best..

Reena said...

thanks for komen ....hhehe

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^