Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

June 21, 2010

aku x sedia

hemm..esk nk Li, still xleh tdo lg ni..aku hrp aku xkn t'libat lg dgn dunia p'cntaan yg pnuh kepalsuan ni time Li nnt...aku cma nk kje je dtg stu..ntah knp wei, rse fobia nk b'knalan dgn laki.ble start kwn dgn lelaki, aku rse nk wt die mrh je.ckp sesuatu yg leh skitkn hti die, tp bukn aku b'dndam..nonsense sume tu..mebi aku b'msalah ble cpel..tp..dgn abg dlu ok je, xleh truk sgt prasaan aku time tu..or abg yg fhm aku, tp da tkdir xde jdoh..or aku sdang mnipu diri aku sndiri..atau aku mmg xnk prasaan tu hilang...tp wt pe tnggu lg..aku pkse diri, ahhhh.....cinta mnusia x sllu nye benar n hakiki....ko bina impian ko jugak yg runtuhkannye...ahhh...lelaki sume same je....

3 comments:

mizz iEjAn said...

dah2... jgn dpikir kn sgt as.. ade jdoh ade la..msti ade laki yg pling tebaik utk ko.. senang cite x pyh pk psl laki agy wat mase skang k kalo itu yg wat ko tension.. aku x nk tgk kwn aku sorg nie asek sedih2 je.. tchg psl laki.. just focus with your study @ Li.. that is more imprtant better than boys..

Reena said...

tq baby..ko bertuah dpt sazly..hargai die tau...<3<3

mizz iEjAn said...

welcome.. insyaallah .. kalo ade jdoh aku dgn die.. ko pon aku doa kn dpt jdoh yg baik2 okeyh? yg pnting skali kite still frend 4 ever k..

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^