Thanks sebab tekan ini.. :))

June 16, 2010

result oh result....

hari ni result kuar,,cuak sgt ble nk cek td..then alhamdulillah, llus n got 3 ke ats..llus tu yg pnting bg aku..aku x nk repeat..aku rsau sgt sbb, mse nk exam tu prasaan n emosi aku sgt2 x stabil..kacau gle aku rse time tu...tp syukur lah, aku sntiase ditemani kwn2 yg care kt aku..now, aku berjaya buktikan hidup aku xkn b'ubah kpd ssuatu yg x elok slps die tnggalkn aku..mmg tnsion sgt aku rse time tu, da la nk exm..mcm2 hal yg merunsingkn fikiran aku..skrg leh ready utk LI plak...tp fes2 aku cek result tu, bukannye aku tgk result aku tp...tgk org len punye....huhu...SYUKUR SGT2..

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^