Thanks sebab tekan ini.. :))

June 8, 2010

ALHAMDULILLAH

Walaupn hidup aku ni x la sadis mne..ianya akn sadis ble aku ptus cinta je, aku xpna permainkn prasaan org or b'ubh hti ble aku cpel dgn smeone tu..aku je yg dperlakukn bgitu..Allah akn duga aku sblum aku jmpe dgn Mr Right aku..yg pling bes sgt2 dlm hidup aku ni ialah aku ade kwn2 yg mmg akn ade time aku ssh or snang..ee, xtau la hdup aku klu dorg xde..hemm,, mungkin pkwe aku silih berganti, tp kwn2 aku xkn berganti smpi hembusan nfas aku yg terakhir..dr dlu smpai skrg..psti ade yg mnyokong aku, bertuahnye aku rse....cuma Allah blum temukn aku dgn lelaki yg btul2 sygkn aku n setia dgn aku sebagaimana aku setia dgn die..kwn2 ku..aku syg korg sume..

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^