Thanks sebab tekan ini.. :))

August 13, 2011

Dah berhabuk..!! haaacumm..

assalamualaikum..

long time no write here (broken english)...huhuh..satu2 nye blog kesayangan aku ni...da jrang buka jugak, actually, lately baru buka..haishh..sorry..sy bukan blogger tegar..hehhe..bukan ape, kt opis ntah pe hal xleh post pulak..

apa khabar follower sy??..khbar baik la gamaknya ye..selamat berpuasa...hari ni hari ke 13 kte puasa..

ce tengok last update...bulan Jun, hampir 2 bulan jugak lah..tak menaip kt sini..what happen during this 2 month ??? just normal day ler...working,working, n working ler...eventhough keje mengadap kmputer n internet, tp ...x smpat nak menaip kt sni..bulan jun ari tu, aku sgtlah bz..n menghadapi tekanan d tmpat keje..(cehh ayat sekema ayam)..sampai aku rase nak benti jer..

walaupun actually mmg da quit pun,,but continue balik..y ?? heheh..bia aku je la tau ye..
terima kasih kat my new follower, bukak2 jer da bertambah ....tq2...
alhamdulillah..my life going very well....Allah memudahkan perjalanan aku..syukur sgt2....without Allah Cintareena is Nothing.. :))

ok...korang cuti raya bape ari???..well, eventhough aku keje company cina, but we all cuti seminggu ........ok la tu, kdg2 ade company bg cuti time raya pertama tu jer..lagi sadis aku rase.huhu....

next month aku ade company trip ke Hat Yai Thailand 3 hari 2 mlam, but aku x g pun.....mak aku x kasi g, n aku pun macam malas je nak g,walaupun x pernah g...bukan pe, thailand tu x bape aman sgt kan2??..tu ler yg meng was2 kan aku tu...hehhehehe..

ntah kenapa ler, sekarang ni aku teringin nk g Kota Kinabalu...hohoh..siyesly, hati ni membuak2 nak g sane......anyone leh suggest x percutian yg "murah" dan happening kt KK ni..?? teringin kot nak g sane....

ok la tu jer kot... :))


take care, bye..


1 comment:

mykhalis said...

gila lama tak mongomen kat sini

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^