Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

August 30, 2011

U still in my heart..

SElamat hari raya kawan2 blogger ku...so, jadilah kita raya esok..huhuh...
bz sgt hari ni, dok kemas rumah dari pagi sampaikan ke malam.....

dalam kesibukan mengemas ni, x sempat nk reply msg2 dr kwn yang wish raya...

em, nak cite ke x nak eh....ish,, mcm nak tak nak je post entry nih..hemm..
cuma nak cakap

" sy x sangka awak akan ucap selamat hari raya, nombor awak sy da lame delete, and hampir lupe..time awak msg td, sy rase mcm nak nangis je awk, hemm..tp sy x tau nak balas ape, sy rindu sangat kt awak...rindu nak jumpe awak...selamat hari raya sayangku...jaga diri elok2 dak kecik..sy slalu rindukan kenangan kita..andai dapat diundurkan masa, banyak yg sy nak ubah...u still in my heart"



*selamat hari raya Aidil fitri*


1 comment:

adeq_kechik said...

tuk pngetahuan awk.
no fone awk x penah sy pdam lg.
ia sntiasa brada dlm fone sy.
wlaupun fone dh bnyk kali tkar.
sy pown.
rndu gak kat awk.
rndu kat suara awk yg bsing 2.
rndu kat wjah awk yg x brape cute 2, hehehe.
nk sngt jmpe awk.
tp apekn daye.
jarak antra kite.
begitu jauh skali.
mngkn kita akn brtemu tnpa disngaja.
kat mane2, insyaallah.
tuk pngetahuan awk gak.
U STILL IN MY HEART too.
2 psal mnDUDA smpai skrng.
akhir skali.
sy ingin ucapkn skali lg.
SELAMAT HARI RAYA.
MAAF ZAHIR, BATIN DH KE?BLUM KOWT.
n TAKE CARE YOURSELF.

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^