Thanks sebab tekan ini.. :))

August 22, 2011

Rezeki Ramadhan.. :))


assalamualaikum..

weh..x sangke ..minggu depan da raya...Ya Allah cepatnye masa berlalu ye..ari ni baru mak aku start buat kuih..

sebelum aku nak sambung cite...aku nak luahkan kesedihan aku ni..blog aku ni x comel..adoi..
bosan je nengok die..x dan lagi nak comel2 kan die..ehmm...sabar ye..

ok..baru nak cite kisah sebenar....rase nak senyum je ari ni..ye ler, kite baru dapat bonus..hihihi..
bersyukur sangat....aku ingatkan keje company cina, time tahun baru cina je die bagi angpau..huhuh..

then, tadi tup2 dapat cek bonus....ape lagi..syukur sangat...gaji pun da masuk....yeah2...suke2...boleh ler start beli baju raya..aku x prepare ape pun lagi utk raye.

.tp baju kurung dah ler...sabtu ni leh ler, usha2 sogo tu..ari tu pegi..bapak aiii..ramai gile umat manusia...macam semut...spoiled my shopping mood bile tengok berduyun2 orang..nak jalan pun selangkah2...aiseyman..

copy dr google..
ari tu aku g, x nampak space pun kat atas jalan..gile ramai..

and yang besnye..keje sampai jumaat ni..then cuti raya..hoorrraaay..!! itulah yang dinanti2 kan..
tapi...raya ni xtau la nak gi mana...

tp yang sedihnya..Ramadhan akan tinggalkan kita..hemm....sempat ke idak nak lalui utk ramadhan akan datang..

ok la..pape pun, take care ......

*kadang2 Allah uji kita dengan kesusahan, dan kadang2 juga Allah uji kita dengan kesenangan..jangan lupe diri bile senang, jangan cepat melatah bile susah..* utk aku & utk korang.. :))

2 comments:

mykhalis said...

boleh la nak mintak duit raya camni..hehe

mish nadeya said...

kak reena . nak duet raye ! :)

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^