Thanks sebab tekan ini.. :))

February 28, 2011

sy belum berani lagi..

assalamualaikum...

post ini ade some related dgn the previous2 post...about "lelaki".....haishh...aku xleh ar kalau org laki ni asik dok msg aku mintak bg peluang...err...aku ni da la lemah iman...haisshh...befre ni aku ade cite psal a guy tu kn..I hve told him, I dont want to fren with him anymore..bukan pe..mcm xde function je kalau terus msg n call ni..da la akan bzir kedit aku, time (ye ar nk taip msg), n...yg pling pnting...MESEJ ADLAH HIPOKRIT....org bleh create a lot of sweet word...kte xtau ianya rite or not..(maklumlah lelaki kn)....

guy ni....

berdasarkan obsrvation aku la kn, kt fb die..not too bad la..kirenye adlah smething sweet kt die yg leh tarik minat aku....tp x sedia lg nk beri hrapan kt die..so aku rase better aku diam jer..xyah msg dgn sesape pn..

aku rse ini cara terbaik buat masa ni, byk hipokrit la dlm msg or call...sumenye leh tpu..ni ustaz ek cite kt aku....

awak....
kalau awk bca ni....
firstly sy nk mintak maaf......
bukan nk berlagak sgt .....tp....sy is a complicated person..nnti awk akn fed up dgn sy...I dont want to heart broken again..try and error wat mse ni...x perlu kot..
kalau jdoh kite...kite jmpe la nnti yer....

tc ....

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^