Thanks sebab tekan ini.. :))

March 2, 2011

aku rindu korang wei...


cam x jari spe2 nih?




assalamualaikum...

bru bukak blog utk hri ni...
ijan..sasa..yana...n ros..rindu do dgn korang...dlu time skolah, ape2 problem korg akn ade utk aku cite..n directly korg leh bg opinion time tu..n kalau kita gdo or aku x puas hti dgn korang..msti aku "smbur" time tu jugak...n begitu jugak la korang.....terutamanya ko sasa, aku rse byk kli da kte lawan2 ckp...but, still skrg kte msih kawan n mcm adk bradik lg....dari dlu aku pna ckp...aku x kisah xde kwan lain asalkan korang ber4 ttp ade dgn aku...

ko tau x...aku akn nangis bile aku teringat kt korang..kenangan2 kte dlu...da hmpir 10 thn kte b'kwn...smpai org pna tnye kte.."korg xpna gdo ke"....ofkos la pna kn..

ijan :
byk tmpat kte g sme2..lawatn skolah...tdo sme2..byk nye kenangan..

sasa :
ko p'dgr aku yg terbaik..aku jels dgn acik...die lbh byk mse dgn ko dr aku skrg ni..it's ok , kte da kupaskan isu ni kn.....

liyana :
byk nye loya bruk kte da lalui....dengar ko over a.k.a kelam kabut lg...

ros :
byk tmpat ko da bwk aku, mcm2 cite kite da cite .....ko nangs, aku nangis....22 pna ..hahaha...

A lot of memories...

YA ALLAH.. PANJANGKAN P'SAHABATAN & UKHUWAH ANTARA KAMI, LINDUNGILAH KAMI, KUATKAN LAH KASIH SYG ANTARA KAMI..

stiap org ade kekurangannya..bgitu juga aku n korg...aku terima kita apa adanya...aku syg sgt kt korg...

A lot of pic sbnarnye...xkan sume aku nk ltakkan..

semua pic ni diambil menggunakan kemera berkodak ...ehehe..aku rse dalam kite2 ni aku la yg pling suker bergambar..pntang ade hp mmber yg ade kemera...mesti aku nk snap2 (maklumlah dlu xde hp kemera)....hp paling power wt mase ni ialah liyana....8mp kot (kalau x silap aku la)...

k bye..


2 comments:

Liza @ Adzriel AB said...

Insyaallah persahabatan itu akan berkekalan. Rindu pulak zaman2 sekolah dulu. kalau korang dapat jumpa semula ni mesti kecoh..ha..ha..

Reena said...

insyaAllah..aminn..hehe

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^