Thanks sebab tekan ini.. :))

March 14, 2011

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA


ok..first time nk join segmen Abg Ben Ashaari ni....

nak join KLIK sini ok..

Berbalik kepada soalannye :
LELAKI pilihan anda ?

Lelaki pilihan aku emm..??..senang cite la...lelaki pilihan aku ialah lelaki yang ikut cakap aku..jgn risau, aku x kan suruh buat sesuatu yang x betul .. :)

Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ?

X perlu kot kalau lelaki tu telah berpunya..hihihh..bukan ape, nnti ramai pulak perempuan minat kt die...seksi bagi aku ialah, bile die berpakaian smart dan sopan tutur katanya...fuhh..mampu mencairkan hati seorang HAWA..heheh

LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ?

Setiap percintaan tu perlukan pengorbanan, bukan setakat berkorban sebelum memiliki cinta, tetapi juga berkorban setelah memiliki cinta itu, iaitu pengorbanan kesetiaan dan pengorbanan dalam menjaga sesuatu hubungan tu.

Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ?

ITU SUDAH PASTI, tapi kalau da takdir, nak buat mcm mana..kenapa?..sebab rasenye, tak sanggup melihat orang yang kite sayang terpakse membahagikan kasih sayangnya..heheh

Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ?

emm...kalau aku la kan..senang jer...undur diri...then biarkan dorang bersama...x perlu nk terhegeh2 sangat la kan.. :p

LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?

Kalau bab curang ni, bagi aku lelaki ke perempuan ke same jer la...x ikut jantina...tp..aku rase mostly yang curang ni emm..lelaki kot..hehe

SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ??

setia perlu ada dalam setiap perhubungan..buktinye, jaga perasaan orang yang kite syang sebaik-baiknya.

Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?

yup....sy memang seorang yang mudah cemburu.. ^_^

******************

itu sahaja dri saya....

8 comments:

Abang Zam said...

abang tak curang ok..abang loyal gila..haha

Reena said...

susah ar mcm ni abg zam.......ahahahah

Dekcik said...

jom kite bertukar pendapat =)
dari blog abg ben
macam2 jwpan yg ade...

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

Fuuyooh said...

sua sue gud morning.. sua sue gud morning.. istimewa raja.. hehehe

salam kenal..

Reena said...

salam kenal....

:)

Kak Aya said...

datang baca pendapat tentang cinta

jom datang ke blog kak aya pulak

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan

macam2 pendapat tentang cinta
jom baca pendapat saya!

solo molo said...

macam-macam jawapan ada...
ser0nok baca...



salam ziarah dari segmen s0al hati En Ben...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^