Thanks sebab tekan ini.. :))

March 9, 2011

esok --> MATRADE

Now, da kul 1.oo pagi...haisshh..mate aku ni xleh tdo plak..da jadi kebiasaan aku, kalau time nak kuar g mane2 esoknye, mesti mata ni xleh tido...nak kate excited ??..x la jugak..biase2 jer..cuma.......ade la sikit..hahahahaha..
ok..esok aku n member2 aku akan pergi ke MATRADE . . nak dscribe ape matrade ni pun aku sndiri xtau sangat ape benda nye...yang pasti esk tu, ade function sempena HARI KEUSAHAWANAN yang akan dirasmikan oleh PM ..
esok..pukul 5 da gerak g KL tu..4.30am berkumpul kt depan HEP ...
*****

x sbar nk tunggu esok..semoga selamat pergi, dan selamat pulang ke PSIS..aminn..

^_*

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^