Thanks sebab tekan ini.. :))

March 4, 2011

CALL time MANDI??????

*Gambar hiasan*
Assalamualaikum...

nak kongsikan satu cerita kat korang .....korang pernah tak bawa hp time mandi...???
mybe pernah kot kn...(aku rse aku pn pna)..heheh...
tadi time aku nga tunggu giliran nak mandi tuh...tibe2 dengar ada orang tengah bercakap, tp hanya ade 1 suara jer...pastu aku n beberapa orang yang nga tunggu turn tu pun berpandangan pelik...so, dapatlah disimpulkan disini ade budak yang on call time tengah mandi..orang macam tu pun ade ek...punya lah sanggup tu bawa hp time tengah mandi..haishh...tu tak lain tak bukan...mesti on call dengan bf....
*demi cintaku padamu....blablablabla...lalalaal*

mungkin ada yang rase perkara biase je bawa hp time mandi...itu pandangan masing2..kuikuikui..

*******************************

ok...

semalam aku ada cite kan, dak kelas aku main bola jaring...and....alhamdullillah...kelas kitaorang menang tempat ketiga...hooorrraayy...

nanti aku masukkan gambar kite orang tu ...heheh

tc. bye.


No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^