Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

March 12, 2011

Jalan2 Teluk Intan

Assalamualaikum..

semalam kn aku, aishah n julie g jalan2 ke Teluk Intan..Acctually da lame kteorang cadang nak outing ke sana, maklumlah...sabak bernam ni mane ade tempat2 yang leh kte outing2..
at last, semalam tercapai la hasrat kmi nk g sane..naik bas je kot+jalan kaki, perghh..mmg penat wa cakap lu...

citenye...


Ni la kami ^_^

kami siap2 kul 9 la mcm tu, then tunggu depan HEP tunggu bas poli ke sabak bernam...
then, kul 10.30 baru jalan...agak "panas" disitu.. *x punctual langsung...huhuuh
...

setibanye kt sabak bernam, alhamdulillah...terus ad bas ke teluk intan,..
persoalannye di sni..mcm mne nak g jalan2 kt Teluk Intan tu, sebab kteorang ber3 ni mane pernah berjalan or tau selok belok Teluk Intan ni..

kawan dak roomate aku, mintak aku tlong die pos surat kt mak die..so, aku pn g la pos malaysia yg kt Teluk Intan tu, n tanpa di sangka plak..kakak yang jaga kaunter tu, peramah ...kteorang tnye la..mcm mne nak g Menara condong,giant,Mcd (itu je ade kt Teluk Intan ni)...

die pn dengan peramahnye cite dengan detail cara2 n jalan nak g sane...
kteorang pun gegeh la jalan2..
pstuh....fuhh, jumpe do menara condong tuh...*batak seketika.
hahahahha..

juli n aishah
dari jauh da excited :)

tengok tu..logo Teluk Intan..hahahha

then pe lagi, sesi fotografi la jawabnye...mmg x lepaskan peluang yang ade la...tp, syangnye..pintu menara condong tu tutup plak..so, x b'ksempatan la nk jenguk ape yg ade kt dalam menara tu (walaupun mmbe aku ckp xde ape pn)...

nak g giant plak..kena naik bas (getar kaki kalau jalan kaki)..hehe..
nk tnye korang bila kali terakhir korang naik bas tingkap terbukak (xde aircond)..???
aku naik bas mcm ni time skola rndah dulu2 do dengan mak aku g beli baju sekolah..hehehe, bas LENG SENG ...ingt lg x..?

citenye........
kteorang naik bas bertingkap terbukak mase nk g giant tuh...
gaya kteorang kan, mcm orang kg msuk bandar....terpinga2 *bajet dok bandar je selama ni...hehehhe

yg juli lg ar....die xpernah naik pun bas mcm tu...
tp lupe nk take pic time dlam bas tu, ^_*....(aircond semulajadi tuh)

akhirnye, smpai la kteorang kt giant n McD (tempat kecik kje kot)..betul ke wak??huhuhu

beli2 barang skit kt giant tu, makan2..then balik la kteorang..time nk tunggu bas tu pn satu hal, xtau nk tunggu kt mane..sbbnye xde bustop plak..bersidai la kteorang kt tepi2 jalan tu tunggu bas...(agak malu ye disitu)

rupenye, dari giant tu nk ke terminal bas teluk intan tu dekat je..haishh...
pastu, kteorang pun balik la ke sabak bernam....kteorang ade agenda lain plak kt sabak bernam...
sampai sabak bernam...xsangke plak ramai2 dak2 kelas aku pun ikut sekali..hemm..
pe lg...rombongan cek kiah la gamaknye..
http://www.emocutez.comhahaha...tp, mmg bes ouh...

ni la muke2 rombongan kami :p

then, jalan2 la kat pasar malam sabak tuh..syok2..

**********
ni some pic on that day!!



arhh!! bulatnye muke aku..

ade 1 gambar ni kan memang xleh bla...name je negara Islam tp kenapa gambar mcm ni leh diletakkan di tempat awam, kalau nk promot kedai pun, jangalah letak gambar mcm ni....LUCAH sial!!

x faham motif gambar ni..sengal jer..



..

ok...itu shj wat mase ni..

awk......thanks bace!!

http://www.emocutez.com

1 comment:

fahmijaes said...

good.
*gambar kontroversi tu boleh di report tu. tak lebih sekadar menggunakan wanita dlm mempromosi produk.

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^