Thanks sebab tekan ini.. :))

March 5, 2011

Wishes of Bufday !!


Assalamualaikumm

bfore that... HEPI BIRTHDAY to sesape yang birthday nye ari ni.. :))..
hari ini nak cakap pasal bufday because, today is my roomates bufday, 2 orang pula tu..but, unfortunately..aku as roomate dorang yang paling "tue" tak wish pun lagi....emm..
terasa "jahat" la pula...some people said, kalau tak bagi hadiah pun, at least dengan a wishes can make the bufday boy/girl tu happy kan??..tapi kenapa ye aku x wish lagi..????
sbb aku ni jenis segan nak wish kat orang depan2, nak2 plak orang yang nak kita wish tu pun 1 bilik dengan kita, terasa segan pula....aku memang macam tu...haishh...

acctually, its about myself la kan...aku segan gak kalau orang wish my bufday depan2...and aku pun segan kalau orang celebrate bufday aku..so, aku RASA la kan...aku tak kisah kot kalau orang tak celebrate bufday aku...(pendirian boleh berubah kan? )..heheh..
tp...yang pasti aku pasti akan wish bufday to my friend and my family...
teringin nak sambut bufday mak, ayah, n ulang tahun perkahwinan mak n ayah besar-besaran...
tak sabar nak kerja...aku nak buat 3 perkara yang aku sebut tadi..
YA ALLAH BAGI AKU KESEMPATAN ......

rase sebak pula...itu je la untuk time ni...sedih pula ni..

1 comment:

mish nadeya said...

hahah . tenkiu tenkiu :)

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^