Thanks sebab tekan ini.. :))

May 14, 2012

Jom kira hari | konvokesyen

assalamualaikum....

semangat bangun pagi ari ni...coz, this  week sy kje 3 ari je...sampai ari rabu sahaja...hewhewhew...ari khamis ade raptai konvo...so, rancangannya kalau xde aral melintang, insyaAllah.. kul 5 pagi, sy n kwn sy julie grak dr KL g sabak bernam tu ...huhuh

ok..entry ni nk guna sy...  :))

x sabar okeh.. first time nk konvo... ohh ye..baju yg sy suruh my bff letak manik2 tu da siap dah.. da amik dah pun... hemm.. nnt sy akn tepekkan kt sini... sume brang utk konvo da settle dah..cuma kereta je belum g service lg.. sy xtau ape yg perlu di cek kt kereta tu selain cek air... so, jdnye hnta kedai sajalah..bia dorang tgk sndiri..hhehehe

utk pakaian konvo sumenye nk baru je ,hahaha...cuma kasut je, gune ksut study dulu... dah kehabisan duit dah ni...heheh.. will be stay at poli 1 night...x sabarnye...rse mcm nk tgk Avengers lg skli je with bff kt psis tu... rse mcm nk g teluk batik ..singgap jap.. rasa nk habiskn mase yg ada kt sane dgn berjimba-jimba dgn aishah, juli n kwn2 skelas .. msti happening gile...insyaAllah..
 
will be meet my admire fren..hahaha.. admire fren ke org pnggil??..sukeati kau je kn..hhehhe... YA ALLAH.. x sabarnye...
 
YA ALLAH PERMUDAHKANLAH URUSANKU...aminn..
 

yg bestnye jugak... sy dpt beli kemera khas utk take pic konvo nnti... 




dr awal tahun dok survey2 hrga ni...hhaha....ini je sy mmpu.. nk DiSeLaR x mmpu lagi... dpt adik bradik die pn ok dah...huhuuh




2 days to go... ^_^

3 comments:

diana said...

ni seronok nak konvo ke seronok nak pakai baju baru??
ekekekek

Riny said...

leh tempek gambar byk2..dah de cmra baru...hik3

ir yien 9897 said...

eh kita sama2 konvo lah yunk..
yien pun nak pergi teluk batik lepas konvo..jum lah pergi sekali :)

kita kenal2 kat sana yerh cyg :)

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^