Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

May 24, 2012

Cuti2 Perak

kiteorg raptai konvo 17/5 iaitu ari khamis...so ari jumaat tu kteorg 'free' la...mmg plan nk berjalan2....so, menggunakan aishah sbg tour guide kte.. so, smpat la kteorg g 3 tempat bfore balik KL la sangat......first skali kteorg g Teluk Batik.. aku la org yg first time dtg sni.....huhuu..

time kteorg dtg tu...x rmai org..so lengang la...geram je kot tgk air laut tu...memang rase nk mandi manda je kt sane..tp fikir "takut' muke gelap..so, niat mndi manda tu terpkse di lupakan..sobsobsob...mmg sgt rugi la bg aku....bfore g, mmg niat nk mandi, tp bile fikir2 balik esok nk cun2 pakai jubah, make up sume tu...terus x jd nk mndi..kang x psal2, muke kena sun burn di hari konvokesyenku..hahahhahahha

so, ape yg kteorg leh buat hanyalah raba2 je la air laut tu..gerammm je tgk air tu.... :(  ..time ni cuaca panas kot..terik!!! kdg2 je redup..tp nk posing punya psal , snggup tu tahan panas..ekekekkeke..

xtau la ni rumah ke chalet ke..tp bntuk mcm zman2 dlu..huhu





malas taip pjg2..layan pic je la ye..



time ni mmg terik...
JUSHANA = Julie + Aishah + Rina




beli sedikit souvenier (btul ke eja ni? ) utk adik2 aku ....then ke Marina Island *kot pula kita...hehhe...enjoy the gedik pic.. :) ....hihihihi

semangat aku lari kt titi ni..cantik wehh laut dia.. indah sungguh ciptaan Allah..


like tis pic..walau x guna DSLR..tp mcm DSLR kn... hahahhaha thanks to myNikon... :)

self timer


jauh kau letak kamera... self timer jugak..kekeke


teringat2 lg laut kt belakang tu... siyes cantik... tenang je rase dok situ..








sepanjang cuti2 konvokesyen ni...kteorg bertiga masing2 bwak kamera...total pic sume skali 1000 lebih..pic kt kamera aku je dah 400 lebih... uhuhu...time ni kteorg g dgn sorg junior skli..yg kt blakang pic last tu...tp die x ske take pic..so, muke kami2 je la ye..


ok.. itu je..nanti ade lg smbungan cerita knvo..... aku taip sume ni utk aku ingat di msa akn dtg... :))

3 comments:

diana said...

lama tak ke teluk batik..
sebab akak tak berapa suka laut..kalau air terjun suka la...

Reena said...

sy dua2 suka..dua2 jakon klau g..hehhehe...

ir yien 9897 said...

series best...... kan best kalau kita pakat konvoi sama2 bercuti.. sob2 :(

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^