Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

May 4, 2012

Dapat surat pun dah happy

assalamualaikum

ooh yeahh!! dah jumaat...esok cuti...hhuuhu...ni cite hal semalam ....balik keje semalam...aku "lari" jap ke masjid india...nk tengok2 tudung utk konvo nanti...ikut Jalan Kuching...memang "jem" gile la weh...selamat la naik moto...aku just "cilok-mencilok" (versi johan) je.....memang "jem" la...pastu ade la ambulance nk rush kt depan tu..aku pn mcm biase lah..bila ade ambulans, aku pn jalan la belakang ambulance tuh..erkk..!! heheh

rupa-rupanya ambulance g kt kawasn kemalangan kt jalan kuching tu jugak...bile time aku lalu kt tmpat accident tu, mmg aku x toleh la weh...x snggup plak..kang mane tau, ade perkara2 ngeri ke tertengok..mmg aku x toleh langsung,,straight je tgk depan..huhh!!

dari Selayang sampai la ke pusat Bandaraya mmg teruk gile jem..tp time ni la aku rse skill moto aku makin improve, apabila..aku berjaya cilok mencilok dgn stylo nye....hahahhaha..setanding dgn lelaki la kiranya...muahahhah..sbbkan aku g sorang2, so mmg kjap la aku kt msjid india tu..lpas cri 2 helai tdung yg aku nak..terus balik...

actually aku hepi petang tu..coz, aku dapat msj dr adik aku yg btau ade surat utk temuduga MPS....mmg hepi la even bru dapat surat temuduga..hihihi...then, balik2 terus cari surat tu...fuhh!! dapat surat pn rasa hepi dah wehh!!...blum dpt keje lg tu...ntah mcm mane la hepinya....





tarikhnya 9/5/12 ni...means rabu depan la.....nebes kot...inilah first time nk g interview kerajaan..... hope aku x gelabah la on that day....

mcm byk plak peristiwa bulan Mei ni bg aku....hihih.. 



sekian...




5 comments:

Riny said...

best nye kalau dapat kan..:)

nur anis said...

goodluck dear..:)

MamaEma said...

Alhamdulillah..muga berjaya dalam interview..

aReLaN said...

gudluck ye.saya sabtu minggu lagi satu baru nak exam untuk PTD.hehehe

Reena said...

amiinn..thank2 akk sume..

arelan : awk pn gudluck ye.. :))

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^