Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

May 7, 2012

Hari Isnin yg Sejuk

selamat tengahari

assalamualaikum

bangun2 pagi tadi, dgr2 dah hujan...knp lah sabtu ahad tu x hujan ek??..msti leh tdo smpai tengahari ni..hahaha... so, bila pembukaan pagi dah hujan..makanya, mood malas pn bertambah2 la.. *bukan slalu kau mals ke?

dah tutup satu air cond pn still rase sejuk lagi ni ha..bpe kali dah ulang alik g toilet..aku kan sensitif sikit sejuk2 ni...asik nk terkencing....hahahah.. sengal je.... rabu ni aku ade interview ...bru ari ni apply cuti.huhuh...tinggal seminggu lg konvo plak...hohoh..x sabarnya.... muahahahha
lately aku suke tweet2 ni...merepek je bile tweet2...tp tu la..kdg2, ade orang.. luar nmpak lemah lembut, sopan santun bagai...tp bile kt tweeter tu ayat serupa "sampah".... grrrr.... hebat di alam maya je ke??... ayat pn leh tahan pedasnya ...hemm...  
sbb tu jgn mudah "terpedaya" dgn watak luaran seseorang bfore kenal die closely... kenal die dlu, tau lah perangai die mcm mne.. 
ok..sekian..

3 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

aikss..same pulakkk..bgn bgn terus ckp "alaaaa kenape smlm tak hujan mcm niii.." grrr..

nur anis said...

hujan pagi tadi betul-betul geram je...malas sangat nak bangun pergi kerja..

Reena said...

tau xpe... mmg rase mls ni.hehe

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^