Thanks sebab tekan ini.. :))

CUBA LAH CLICK..!!

May 4, 2012

Lepas satu, satu......

selamat petang....

tadi baru dapat call dr satu company ni...last month aku ade g interview kt situ...hari ini die call mintak start keje 1/6/12...dgn gji yg aku mintak tu la..huhuhu...ekceli aku hampir lupe.. as usual la kn sifat pelupe aku nih...

tapi aku terpkse tolak..sbb bos aku kt tempt kje skrg ni pn die da bgi gji lebih kurang dgn kat sane tu je...in fact, keje skrg ni lebih dekat dr kje tmpat baru tu...tmpat baru tu kt kepong ..aku skrg dok selayang...so, kepong lg jauh sikit la dr rumah aku..

mcm yg aku pna cite seblum ni..mmg patutnye aku akan berhenti kt tmpat kje ni, pd the end of the month ni...tp, masih xde orang nak gantikan aku... plus aku belum dpt kje lain lg..so, boss aku mintak aku kje lagi smpai dorang dpt cari org lain...then, kalau da dpt org, bile2 mase aku leh berhenti..tu pn kalau aku nak la.....and die up kan la sikit gji aku ni....so, aku pn fikir punya fikir....aku pn fikir teruskan je keje ni...tp mase memule discuss dgn boss psal ni..aku masih xde kje lagi utk akan dtang...

aku fikir nak raya bulan 8 ni...lagi 2 bulan lebih je kot...so, baik aku bertahan dlu... *konon.... then, td tibe2 ade org call suruh aku start kje bulan 6,  so... time2 tu jugak ..aku tolak...huhhh!!! da mintak, pastu tolak plak kan..

now, aku nga prepare tuk interview MPS on next Wednesday....huhhh!!! rasa hepi, sbb byk perkara hepi berlaku... Alhamdulillah... 





* ade masenye, rasa nk bla time tu gk dr ofis ni bile nga marah....ade masenye jugak... kje ni OK je sebenarnye... huhh!! aptb..

No comments:

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

Kesayangan Kisahati ^---^

Kesayangan Kisahati ^---^